HoofdFoto
Eerste Oosterparkstraat 31 2V
AMSTERDAM

Oppervlakte: 27 m2

Aantal kamers: 2

Type huis: Woonruimte

Vraagprijs: € 225.000,00

Eerste Oosterparkstraat 31 2V

Eerste Oosterparkstraat 31 2v, 1091 GT Amsterdam.

Perfect gerenoveerd studioappartement van ca. 27 m2 gelegen op een fantastische locatie!

Locatie/bereikbaarheid:
De woning is centraal gelegen om de hoek van de Amstel. De Stopera, het prachtige theater Carré, het mooie Amstelhotel en het Rembrandtplein met een diversiteit aan uitgaansgelegenheden bevinden zich op loopafstand. Wanneer u de Nieuwe Amstelbrug overloopt staat u direct in de bruisende en hippe Pijp. Tevens is de woning gelegen tussen de twee leukste markten van Amsterdam: de Albert Cuypmarkt en de Dappermarkt.
Voor ontspanning zijn de populaire stadsparken het Oosterpark en het Sarphatipark ideaal. Op de hoek van de Swammerdamstraat met de Ruyschstraat is het welbekende restaurant ‘Loetje’ gevestigd. Openbaar vervoer vindt u praktisch voor de deur en ook diverse uitvalswegen bevinden zich nabij.

Indeling:
Entree op de derde verdieping. Woonkamer met aan de voorzijde twee grote raampartijen en een originele schouw. Moderne open keuken met diverse inbouwapparatuur. Aan de voorzijde de slaapkamer met aangrenzend de badkamer die is voorzien van een douche, toilet en wastafel.

Bijzonderheden:
– Appartementsrecht van ca. 27 m2 (NEN2580 Meetrapport aanwezig)
– Woning is volledig gerenoveerd
– Turn key
– Gelegen op eigen grond, dus géén erfpacht
– Actieve en gezonde vereniging van eigenaren
– De maandelijkse servicekosten bedragen € 51,50,-
– Project notaris Hartman LMH
– Oplevering in overleg, kan per direct.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Beelden

Bezichtiging

Reageren

 • contactgegevens

 • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.

Attendeer een vriend op dit object

DOE EEN BOD

Welk bod (koopsom, kosten koper) wilt u uitbrengen op object Eerste Oosterparkstraat 31

Doe een bod formulier op de individuele vastgoed pagina's
 • Vul onderstaande gegevens in zodat wij uw bod kunnen overleggen. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.
 • contactgegevens

 • overige bepalingen

 • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
 • condities

  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte, welke ondertekening dient te geschieden uiterlijk binnen zeven werkdagen na wilsovereenstemming, onder de normale bepalingen en condities als opgenomen in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper toegezonden relevante stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.
 • * Verplicht invullen