HoofdFoto
Eerste Van der Helststraat 1 D
AMSTERDAM

Oppervlakte: 219 m2

Aantal kamers: 7

Type huis: Woonruimte

Vraagprijs: € 1.750.000,00

Eerste Van der Helststraat 1 D

EERSTE VAN DER HELSTSTRAAT 1-D, 1073AA Amsterdam

Gelegen in de geliefde Amsterdamse “Pijp” bieden wij dit unieke, onder architectuur en met zeer veel smaak verbouwde benedenhuis aan. Op loopafstand bevinden zich het Museumplein en vele gezellige winkels, restaurants en cafés.

Ligging/bereikbaarheid:
De Pijp kenmerkt zich als een jonge en levendige buurt met een charmante bouwstijl uit eind 19e en begin 20e eeuw. Veel vertier is er te vinden in de talloze (eet)cafeetjes en restaurants. Maar ook de Albert Cuypmarkt (om de hoek) die zes dagen per week is te bezoeken, is zeer sfeerbepalend. Door de ligging van dit appartement tussen de Ferdinand Bolstraat en de Ruysdaelkade bevinden onder andere het Museumkwartier (Museumplein) en de buurt Duivelseiland zich op loopafstand. Voor de rust en/of recreatie zijn zowel het Sarphatipark als het Vondelpark in de nabije omgeving gelegen. Naast al de gezelligheid is de Pijp ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer, meerdere tramverbindingen en natuurlijk de Noord/Zuidlijn.

Indeling:
Begane grond
Via een statige entree komt u binnen in de ruime en zeer sfeervolle open woonkeuken. De open woonkeuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur, zoals vaatwasser, gasfornuis met oven en een quooker. De verschillende hoogtes in elke ruimte geeft deze woning een speels effect. Tussen de open woonkeuken en de zitkamer bevindt zich de werk/- studeerkamer en het ruime toilet. De woonkamer is voorzien van een mooie visgraat parketvloer, een op maat gemaakte inbouwkast en een beamer met scherm. Om de gezellige woonkamer compleet te maken, is er een grote gashaard geplaatst.

Zowel via de keuken als via een aparte entreedeur aan de straatzijde, is er toegang tot het gastenverblijf. Hier is een extra keuken, badkamer en wasruimte gecreëerd. Ook is dit ideaal voor bijvoorbeeld een au pair.

Eerste verdieping
Op deze verdieping valt het gelijk op dat de stijl van beneden is doorgetrokken, met oog voor detail en afwerking. In totaal zijn er drie ruime slaapkamers, waarvan één de masterbedroom en twee badkamers, o.a. voorzien van een ligbad en een rainshower voor twee personen. De masterbedroom heeft een walk-in-closet en inbouw geluidsspeakers.

Eerste Van der Helststraat:
Bartholomeus van der Helst (1612-1670), schilder van schutters- en regentenstukken.
(Bron: Stadsatlas Amsterdam).

Bijzonderheden:
– Dubbel benedenhuis van ca. m² (NEN-2580 meetrapport aanwezig)
– Hoogwaardig gerenoveerd en verbouwd in 2016/- 2017
– Gelegen op eigen grond
– Gastverblijf met eigen entree
– Kleine VVE, 4 leden in eigen beheer
– Servicekosten bedragen €143,- per maand
– Volledig voorzien van dubbel glas
– Alarmsysteem aanwezig
– Elektrisch rolluik aan de voorzijde
– Sfeervolle gashaard
– Voorbehoud verkoper: definitieve goedkeuring Gemeente Amsterdam voor het omzetting van de bestemming bedrijfsruimte naar woonruimte.
– Oplevering in overleg
– Parkeren via vergunningsstelsel

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Beelden

Bezichtiging

Reageren

 • contactgegevens

 • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.

Attendeer een vriend op dit object

DOE EEN BOD

Welk bod (koopsom, kosten koper) wilt u uitbrengen op object Eerste Van der Helststraat 1

Doe een bod formulier op de individuele vastgoed pagina's
 • Vul onderstaande gegevens in zodat wij uw bod kunnen overleggen. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.
 • contactgegevens

 • overige bepalingen

 • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
 • condities

  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte, welke ondertekening dient te geschieden uiterlijk binnen zeven werkdagen na wilsovereenstemming, onder de normale bepalingen en condities als opgenomen in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper toegezonden relevante stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.
 • * Verplicht invullen