HoofdFoto
Elisabeth Wolffstraat 33
AMSTERDAM

Oppervlakte: 343 m2

Aantal kamers: 11

Type huis: Woonruimte

Vraagprijs: € 1.795.000,00

Elisabeth Wolffstraat 33

Elisabeth Wolffstraat 33, 1053 TR Amsterdam

Unieke kans met diverse mogelijkheden! Denk bijvoorbeeld aan eigen bewoning en belegging onder één dak.

Een heel pand van circa 343 m2 met een bruto vloeroppervlak van circa 461 m2.

Locatie/ bereikbaarheid:
Gelegen op een toplocatie in het bruisende Amsterdam Oud-West. Deze buurt is een mooie combinatie van traditionele cafés en winkels en trendy coffeebars, fashion shops en hippe restaurants. Hotspot De Hallen ligt op loopafstand evenals de gezellige De Clercqstraat en de Kinkerstraat met de bijbehorende Ten Katemarkt. Natuurtuin ‘Slatuinen’ bevindt zich nabij en is een begrip in Amsterdam West én een verborgen paradijsje in de buurt.

In de directe omgeving zijn veel winkels voor dagelijkse boodschappen te vinden, een aantal basisscholen, kinderopvang en sportscholen. Relaxen kan in het Rembrandtpark en Erasmuspark, of het iets verder gelegen Vondelpark. Openbaar vervoer bevindt zich praktisch voor de deur en uitvalswegen zijn direct bereikbaar.

Indeling:
Begane grond:
Eigen entree met ruime hal en separaat toilet. Goed ingedeelde woonkamer met kamer ensuite. Aan de achterzijde de eetkamer en half open keuken die is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Openslaande deuren naar de achtertuin. In de achtertuin is een schuur geplaatst die goed te gebruiken is als bijvoorbeeld berging.
Deze laag wordt leeg opgeleverd.

Eerste verdieping:
Interne trap en gemeenschappelijke trap naar de eerste verdieping. Hal met berging en de eerste badkamer, die is voorzien van een douche met wastafel en toilet. Aan de voorzijde de woonkamer met frans balkon en open keuken. Kleine slaapkamer aan de voorzijde. Aan de achterzijde de tweede slaapkamer met ruim balkon. Tweede badkamer voorzien van een ligbad, douche, toilet en wastafel.
Deze laag wordt leeg opgeleverd.

Tweede verdieping:
Deze is verhuurd voor € 3.576,48 per jaar.

Derde verdieping:
Deze is verhuurd voor € 5.016,12 per jaar.

Vierde verdieping:
Bergingen (verhuurd)

Elisabeth Wolffstraat:
Elisabeth Wolff geboren Bekker (Betje Wolff) (1738-1804), schrijfster. Schreef samen met Aagje Deken onder meer ‘Sara Burgerhart’ en ‘Willem Leevend’.
(Bron: Stadsatlas Amsterdam)

Bijzonderheden:
– Een geheel, ongesplitst pand van circa 343m2 met een bruto vloeroppervlak van circa 461m2
(NEN2580-Meetrapport aanwezig)
– Mogelijkheid tot het creëren van een kelder
– Mogelijkheid tot het creëren van meerdere appartementsrechten
– Mogelijkheid tot het creëren van een uitbouw
– Niet zelf bewoningsclausule, ouderdomsclausule en asbestclausule van toepassing
– Recht van erfpacht, canon bedraagt € 309,70 per jaar, tijdvak loopt tot 31-12-2029, AB 1915 (aanvraag ingediend)
– Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Beelden

Bezichtiging

Reageren

 • contactgegevens

 • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.

Attendeer een vriend op dit object

DOE EEN BOD

Welk bod (koopsom, kosten koper) wilt u uitbrengen op object Elisabeth Wolffstraat 33

Doe een bod formulier op de individuele vastgoed pagina's
 • Vul onderstaande gegevens in zodat wij uw bod kunnen overleggen. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.
 • contactgegevens

 • overige bepalingen

 • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
 • condities

  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte, welke ondertekening dient te geschieden uiterlijk binnen zeven werkdagen na wilsovereenstemming, onder de normale bepalingen en condities als opgenomen in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper toegezonden relevante stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.
 • * Verplicht invullen