HoofdFoto
Faas Wilkesstraat 115 C
AMSTERDAM

Oppervlakte: 100 m2

Aantal kamers: 3

Type huis: Woonruimte

Huur: € 2.000,00 per maand

Faas Wilkesstraat 115 C

Faas Wileksstraat 115-C, 1095MD Amsterdam
Op het Zeeburgereiland bieden wij dit spectaculaire penthouse van ca. 100m² aan met een uniek dakterras van bijna 50m² met prachtig vrij uitzicht op het Buiten-IJ. Het appartement beschikt over twee slaapkamers en is luxe afgewerkt. Er is tevens een mogelijkheid om een parkeerplaats in de parkeergarage bij te huren.

Indeling
Fraaie gemeenschappelijke entree, lift naar de vijfde etage.

Entree, hal met toegang tot alle vertrekken. Ruime badkamer met inloopdouche en dubbele wastafel. Het toilet is separaat en beschikt over een fonteintje. Naast het toilet een ruime kast met plaats voor de wasmachine en de droger. Twee ruime slaapkamers met inbouwkasten, beide met fraai zicht op het water. De riante woonkamer heeft door de hoekligging bijzonder veel licht en beschikt over een luxe keuken met spoeleiland. De keuken is voorzien van luxe inbouwapparatuur (Siemens & Bora). Vanuit de woonkamer is middels een glazen schuifpui toegang tot het spectaculaire dakterras van bijna 50m² met prachtig zicht op het Buiten-IJ.

Locatie
Gelegen in het hart van de Sportheldenbuurt (Zeeburgereiland). Dichtbij het centrum van Amsterdam, Amsterdam Oost, Amsterdam Noord en pittoresk Durgerdam via de Schellingwouderbrug, IJburg en vlakbij de ring A10. Op 7 minuten fietsen de Javastraat, op loopafstand tram 26 die je binnen 7 minuten naar Centraal Station of IJburg brengt.

Bijzonderheden:

– Appartementsrecht van 100m² (NEN2580 gemeten)
– Twee slaapkamers
– Nieuw complex voorzien van lift
– Spectaculair dakterras van bijna 50m²
– Optioneel bij te huren parkeerplek in de kelder voor €200,- per maand
– Volledig geïsoleerde energiezuinige woning
– Stadsverwarming
– Oplevering kan per direct
– Twee maanden waarborg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.

Beelden

Bezichtiging

Reageren

 • contactgegevens

 • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.

Attendeer een vriend op dit object

DOE EEN BOD

Welk bod (koopsom, kosten koper) wilt u uitbrengen op object Faas Wilkesstraat 115

Doe een bod formulier op de individuele vastgoed pagina's
 • Vul onderstaande gegevens in zodat wij uw bod kunnen overleggen. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.
 • contactgegevens

 • overige bepalingen

 • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
 • condities

  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte, welke ondertekening dient te geschieden uiterlijk binnen zeven werkdagen na wilsovereenstemming, onder de normale bepalingen en condities als opgenomen in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper toegezonden relevante stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.
 • * Verplicht invullen