HoofdFoto
Fagelstraat 18 3
AMSTERDAM

Oppervlakte: 49 m2

Aantal kamers: 3

Type huis: Woonruimte

Vraagprijs: € 400.000,00

Fagelstraat 18 3

Fagelstraat 18-3, 1052GB Amsterdam
Bijzonder fraai en hoogwaardig gerenoveerd appartement (ca 49 m²) met twee slaapkamers en balkon op een prachtige plek aan de rand van de Amsterdamse Jordaan. Dit appartement is recentelijk compleet en met zeer luxe materialen gerenoveerd en is gelegen op EIGEN GROND!

Bereikbaarheid:
Het appartement is gunstig gelegen ten opzichte van het openbaar vervoer (diverse tram en bushaltes bevinden zich op steenworp afstand) en diverse uitvalswegen (Ring A10, S103). Parkeren gaat via het vergunningsstelsel. De woning is gesitueerd in Amsterdam West op steenworp afstand van de gezellige Jordaan, met haar vele restaurantjes, cafés en andere uitgaansgelegenheden. In de directe omgeving treft u verder winkels voor de dagelijkse boodschappen (o.a. Albert Heijn).

Indeling:
U komt het appartement binnen op de derde verdieping. Lichte woonkamer aan de voorzijde met luxe open keuken voorzien van inductiekookplaat met geïntegreerd afzuigsysteem, vaatwasser, combi-oven, koelkast met vriesvak, Quooker en ingebouwde was/droogcombinatie. De badkamer is centraal gelegen en is voorzien van een inloop regendouche en wastafel. Apart toilet met fontein. Aan de achterzijde bevinden zich twee slaapkamers, een van deze slaapkamers heeft toegang tot het balkon.

Fagelstraat:
Caspar Fagel (1629-1688), in 1672 volgt hij Johan de Witt op als raadpensionaris van Holland. (Bron: Stadsatlas Amsterdam)

Bijzonderheden:
– Appartementsrecht ca. 49 m² (NEN2580)
– Balkon (ca. 3 m²)
– Volledig en hoogwaardig verbouwd
– Gelegen op EIGEN GROND, dus géén erfpacht!
– VVE bestaande uit 5 leden
– Servicekosten na splitsing ca. €85,68 per maand
– Nieuwe CV-installatie
– Volledig voorzien van dubbelglas
– Oplevering in overleg
– Parkeren via vergunningsstelsel

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Beelden

Bezichtiging

Reageren

 • contactgegevens

 • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.

Attendeer een vriend op dit object

DOE EEN BOD

Welk bod (koopsom, kosten koper) wilt u uitbrengen op object Fagelstraat 18

Doe een bod formulier op de individuele vastgoed pagina's
 • Vul onderstaande gegevens in zodat wij uw bod kunnen overleggen. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.
 • contactgegevens

 • overige bepalingen

 • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
 • condities

  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte, welke ondertekening dient te geschieden uiterlijk binnen zeven werkdagen na wilsovereenstemming, onder de normale bepalingen en condities als opgenomen in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper toegezonden relevante stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.
 • * Verplicht invullen