HoofdFoto
Floris Voslaan 3
NAARDEN

Oppervlakte: 545 m2

Aantal kamers: 10

Type huis: Woonruimte

Vraagprijs: € 1.950.000,00

Floris Voslaan 3

Floris Voslaan 3, 1411 KB Naarden

In de gewilde en groene wijk Bikbergen, te midden van bos en heide in de driehoek van Laren, Blaricum en Bussum, ligt deze luxueuze rietgedekte villa met een woonoppervlak van maar liefst 545m² en inpandige parkeergarage.

Ligging en bereikbaarheid:
Bikbergen is een geliefde wijk, met de “Vliegheide” om de hoek, op korte afstand van de uitvalswegen, station Naarden-Bussum (10 minuten per fiets), scholen (basis- en voortgezet onderwijs) en sportvoorzieningen, zoals o.a. tennis, voetbal, hockey, golf, zwembad (openlucht Sijsjesberg of overdekt De Lunetten). Door de rustige ligging, kunnen kinderen hier nog op straat spelen. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u in Bussum of Huizen terecht. Het gezellige Naarden-Vesting met terrasjes en restaurants is op fietsafstand.

Indeling:
Begane grond:
Ruime lichte hal met uitgebreide meterkast en toilet met fonteintje. Woonkeuken met kookeiland, onder andere voorzien van een frituurpan, twee grillplaten (gas en elektrisch), teppanyakiplaat met daarboven een afzuigkap met 3 kanalen. De op maat gemaakte keuken heeft verder alle denkbare inbouwapparatuur (topkwaliteit van Miele, Gaggenau, Boretti en Alpes Inox). T- vormige living met zandstenen schouw met open haard en schuifpui naar overdekt terras op het westen. Werkkamer met eigen entree, ideaal voor kantoor of praktijk aan huis en/of au pair.

Souterrain:
Dubbele garage met op afstand bedienbare elektrische roldeur, ruime wasruimte met wasmachine/
drogeraansluitingen, spoelgootsteen en de CV-installatie. Via een tussenhal komt u in een ruimte die vanwege de daglichttoetreding te gebruiken is als slaapkamer/hobbyruimte of werkkamer. Door de reeds aanwezige voorzieningen kan hier ook een sauna gemaakt worden.

Eerste verdieping:
Open trap naar het voormalige platte dak. Hier is een open kapconstructie op gemaakt van 100 jaar oude Douglas sparren. De ruime overloop geeft toegang tot drie slaapkamers, die allen mooi ruim van opzet zijn. Alle slaapkamers hebben een eigen badkamer (douche, toilet en wastafel) en ingebouwde op maat gemaakte kasten en bureaus. De masterbedroom heeft een badkamer met ligbad, inloopdouche, dubbele wastafel, toilet, urinoir en bidet. Via een loopbrug komt u bij de vierde slaapkamer met eigen badkamer en een bergkamer.

Bijzonderheden:
– circa 545m2 (NEN-2580 rapport aanwezig)
– Vier slaapkamers met ieder een eigen badkamer
– Compleet gerenoveerd in 2000
– Geheel voorzien van vloerverwarming en dubbel glas
– Door het hele huis inbouwspots met dimmers
– Centraal stofzuigsysteem
– Automatisch bedienbare gordijnen in de woonkamer
– Mooie verzorgde tuin met terrassen en open haard
– Rustige ligging middenin natuurgebied
– Op de begane grond kan relatief eenvoudig een binnenzwembad gecreëerd worden
– Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Beelden

Bezichtiging

Reageren

 • contactgegevens

 • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.

Attendeer een vriend op dit object

DOE EEN BOD

Welk bod (koopsom, kosten koper) wilt u uitbrengen op object Floris Voslaan 3

Doe een bod formulier op de individuele vastgoed pagina's
 • Vul onderstaande gegevens in zodat wij uw bod kunnen overleggen. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.
 • contactgegevens

 • overige bepalingen

 • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
 • condities

  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte, welke ondertekening dient te geschieden uiterlijk binnen zeven werkdagen na wilsovereenstemming, onder de normale bepalingen en condities als opgenomen in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper toegezonden relevante stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.
 • * Verplicht invullen