HoofdFoto
Frederik Hendrikstraat 17 H
AMSTERDAM

Oppervlakte: 91 m2

Aantal kamers: 3

Type huis: Woonruimte

Vraagprijs: € 625.000,00

Frederik Hendrikstraat 17 H

Frederik Hendrikstraat 17 H, 1052 HH Amsterdam

Licht en fraai benedenhuis van ca. 91 m2 met een zeer ruime, zonnige achtertuin van ca. 110 m2 in het bruisende Amsterdam Oud-West.

Locatie/bereikbaarheid:
Middenin het leukste en bruisende stuk van Oud-West ligt de Frederik Hendrikstraat. De Hallen met ook de Filmhallen en een keur aan bars, restaurants, theater, terrassen, een openbare bibliotheek en allerlei leuke, kleine en hippe winkels, bevinden zich op loopafstand. Het Westerpark, het Vondelpark, musea, veel goede (basis)scholen en De Jordaan zijn dichtbij. In de directe omgeving treft u verder winkels voor de dagelijkse boodschappen (o.a. Albert Heijn, warme bakker en verse vishandel).

Het appartement is gunstig gelegen ten opzichte van het openbaar vervoer (Centraal Station) is binnen 10 minuten bereikbaar, diverse tram- en bushaltes bevinden zich praktisch voor de deur op steenworp afstand) en diverse uitvalswegen (de ring A10, afslag S103/104 en S105). Parkeren gaat via het vergunningsstelsel.

Indeling:
Begane grond:
Entree met tochtportaal, hal met garderobe. Berging en toegang tot de woonkamer en de slaapkamer aan de voorzijde. Ruim zitgedeelte aan de achterzijde met halfopen keuken die is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Aan de achterzijde van de woning ligt de tweede slaapkamer. Naast de keuken bevindt zich de wasruimte, separaat toilet en de badkamer die is voorzien van een ligbad, douche, dubbele wastafel en een handdoekradiator. In de woning is nog een ruime vliering die u bereikt door middel van een vlizotrap.

Frederik Hendrikstraat:
Prins Frederik Hendrik (1584-1647), zoon uit het vierde huwelijk van prins Willem van Oranje, halfbroer van prins Maurits, stadhouder vanaf 1625. Zijn succesvol optreden als legeraanvoerder deed hem de naam ‘Stedendwinger’ verwerven. (Bron: Stadsatlas Amsterdam)

Bijzonderheden:
– Appartementsrecht van ca. 91 m2 (NEN2580 meetrapport aanwezig)
– Zeer ruime, zonnige achtertuin van ca. 110 m2
– De woning is gelegen op recht van erfpacht; erfpacht is afgekocht tot 31-05-2035. De aanvraag voor de gunstige erfpachtvoorwaarde is ingediend
– Vve bestaat uit eigen beheer. De servicekosten bedragen € 90,38 per maand
– Zeer hoge plafonds wat een ruimtelijk gevoel geeft
– Oplevering in overleg, kan per direct

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Beelden

Bezichtiging

Reageren

 • contactgegevens

 • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.

Attendeer een vriend op dit object

DOE EEN BOD

Welk bod (koopsom, kosten koper) wilt u uitbrengen op object Frederik Hendrikstraat 17

Doe een bod formulier op de individuele vastgoed pagina's
 • Vul onderstaande gegevens in zodat wij uw bod kunnen overleggen. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.
 • contactgegevens

 • overige bepalingen

 • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
 • condities

  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte, welke ondertekening dient te geschieden uiterlijk binnen zeven werkdagen na wilsovereenstemming, onder de normale bepalingen en condities als opgenomen in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper toegezonden relevante stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.
 • * Verplicht invullen