HoofdFoto
Gaasterlandstraat 16
AMSTERDAM

Oppervlakte: 118 m2

Aantal kamers: 3

Type huis: Woonruimte

Vraagprijs: € 695.000,00

Gaasterlandstraat 16

RIV//Wonen: Groots wonen in ongewoon Zuid.

Het appartement maakt deel uit van het in 2017 gerealiseerd nieuwbouwcomplex RIV// voorzien van oa een lift, parkeerkelder, gemeenschappelijke fietsenstalling en een privé berging.

RIV// staat voor groots, stads en toch rustig wonen een ‘nieuw’ stukje Rivierenbuurt.
Héél RIV//: dat is wonen in een groen stukje Rivierenbuurt, aan het water. Dat is dus lekker winkelen, boodschappen doen en terrasjes pikken in de Scheldestraat, de Maasstraat of de Pijp in. Op vrijdagmiddag borrelen in Strand Zuid en daarna op chique uit eten in de Beethovenstraat of de Van Baerle. RIV// is wonen met de Pijp en Amsterdam Zuid aan je voeten – de stad in je zak – en toch lekker vrij ademen in het groen, aan de Amstel.

RIV// staat voor gemak en comfort.
RIV// is snel de stad in en uit. Super bereikbaar! Station RAI (Noord-zuidlijn) en de Ringweg A10 om de hoek.
Comfortabel parkeren in je eigen RIV garage. En van daaruit meteen (droog) met de lift naar je appartement. RIV// is makkelijk.

Het appartement (met een verdiepingshoogte van bijna 3 meter!) is in 2017 opgeleverd: met inbegrip van gestuukte en gesauste wanden, afgewerkte plafonds en fraaie schuifpui naar het zonnige balkon op het zuiden. De keuken, badkamer/toilet en vloeren zullen naar eigen inzicht nog moeten worden afgewerkt.

Bijzonderheden:
– Woonoppervlakte 118 m2
– 2 Slaapkamers
– Zonnig balkon op het zuiden. Naastgelegen gebouw (zuidzijde) wordt momenteel afgebroken en in plaats daarvan komt groenvoorziening met vrij uitzicht.
– Fraaie hoekligging, erg licht appartement
– Parkeerplaats inpandig (aanbiedingsplicht vve)
– Vraagprijs parkeerplaats : €55.000 k.k.
– Berging en fietsenstalling inpandig
– Service kosten woning € 155 per maand
– Service kosten parkeerplaats € 31 per maand
– Erfpacht woning € 2668,74 per jaar (vaste periode van 10 jaar) en kan tot eind dit jaar aantrekkelijk worden afgekocht.
– Erfpacht parkeerplaats € 121,90 per jaar (vaste periode van 10 jaar)
– Einde tijdvak 15 november 2065
– Oplevering in overleg, kan snel

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoekplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.

Beelden

Bezichtiging

Reageren

 • contactgegevens

 • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.

Attendeer een vriend op dit object

DOE EEN BOD

Welk bod (koopsom, kosten koper) wilt u uitbrengen op object Gaasterlandstraat 16

Doe een bod formulier op de individuele vastgoed pagina's
 • Vul onderstaande gegevens in zodat wij uw bod kunnen overleggen. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.
 • contactgegevens

 • overige bepalingen

 • Date Format: MM slash DD slash YYYY
 • condities

  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte, welke ondertekening dient te geschieden uiterlijk binnen zeven werkdagen na wilsovereenstemming, onder de normale bepalingen en condities als opgenomen in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper toegezonden relevante stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.
 • * Verplicht invullen