HoofdFoto
Gapersteeg 1
AMSTERDAM

Oppervlakte: 175 m2

Aantal kamers: 5

Type huis: Woonruimte

Huur: € 3.500,00 per maand

Gapersteeg 1

***PER DIRECT BESCHIKBAAR!***

Gapersteeg 1, 1012NR Amsterdam

Dit is een unieke kans!

Zeer luxe gerenoveerd appartement van ca. 175 m2 met een riant zonnig dakterras van ca. 40 m2. Gelegen op één van de gewilde plekken in Amsterdam centrum midden op het Rokin.

Locatie/bereikbaarheid:
Het appartement is gelegen in het hartje van het centrum van Amsterdam, op loopafstand van het Centraal Station en met het openbaar vervoer voor de deur. Het Koninklijk Paleis, het Muziektheater/de Stopera en winkelstraten met daarin o.a. de Bijenkorf zijn gelegen in de nabije omgeving. Aan de overkant het luxueuze Hudsons Bay. Ook zijn er vele restaurants, barretjes en uitgaansgelegenheden op loopafstand. In de zomer heeft u de meest gezellige en zonnige terrassen van Amsterdam voor de deur (Cafe du Paris, Terpetijn, Tinner).

Noord/Zuidlijn:
Metrostation Rokin – Op het Rokin bevindt zich straks een nieuw station van de Noord/Zuidlijn nabij de appartementen. Dit station krijgt twee ingangen, aan de noordkant (Dam) en de zuidkant (het spui). Bij het station komt onder andere een ondergrondse parkeergarage en ook een ondergrondse fietsenstalling.

Indeling:

Gemeenschappelijke entree.

Tweede verdieping:
Via de hal bereikt u alle vertrekken in het appartement. Ruime berging met wasmachine en droger. Separaat toilet. Zeer ruime badkamer die is voorzien van een ligbad, douche en dubbele wastafel. Twee ruime slaapkamers en aan de achterzijde de ruime woonkamer.

Derde verdieping:
Via de interne trap komt u uit op de derde verdieping. Zeer ruim zonnig dakterras. Slaapkamer met aangrenzend de badkamer die is voorzien van een douche en wastafel. Separaat toilet gelegen op de hal. Aan de achterzijde de openkeuken/eetkamer met prachtige hoge plafonds ca.4.60m.

Bijzonderheden:
– Zeer luxe gerenoveerd.
– Zeer ruim zonnig dakterras.
– Gelegen op een uitstekende locatie midden in het hartje centrum van Amsterdam.
– Voorzien van houten vissengraat vloeren.
– Vele raampartijen voor veel daglichttoetreding.
– De huurprijzen zijn exclusief servicekosten, gas, water, elektra, televisie en internet. (deze komen voor rekening van huurder)
– De maandelijkse servicekosten bedragen € 120,-.
– De borg bedraagt twee maanden kale huur.
– Huurperiode voor onbepaalde tijd. (minimaal 12 maanden)

Het project Rode Loper: Naar openbare ruimte met allure en grandeur.
Amsterdam investeert flink in haar historische entree om deze klaar te maken voor de toekomst. Het project Rode Loper draagt hieraan bij met het realiseren van een hoogwaardige omgeving waar je graag wilt vertoeven: aangename pleinen, wandelpromenades en riante winkelstraten. Met het vernieuwen van de openbare ruimte vanaf het Damrak tot en met het Cornelis Troostplein brengt de Rode Loper de allure en de grandeur terug in de stad.

In 2015 is het Damrak als eerste deel van de Rode Loper opgeleverd. In september 2017 volgt het Rokin en Muntplein, en in het najaar van 2017 ook de Ferdinand Bolstraat. Begin 2018 is een deel van het Beursplein klaar. In de zomer van 2018 leveren we het gehele Beursgebied (inclusief ondergrondse fietsenstalling) en de vernieuwde Vijzelgracht op.
Het Damrak is het eerste onderdeel van de Rode Loper dat in 2015 is opgeleverd. Deze drukke straat is flink veranderd, zowel boven als onder de grond. Zo is er meer ruimte gerealiseerd voor de tienduizenden voetgangers die hier dagelijks passeren. De kademuur bij het Damrak werd ook vernieuwd; een waar technisch hoogstandje boven de tunnel van de Noord/Zuidlijn. Een andere uitdaging was de aanplant van bomen. De keuze viel op een voor Nederland nieuw soort iep de ‘Frontier’ die in de in de herfst rood kleurt.

Beelden

Bezichtiging

Reageren

 • contactgegevens

 • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.

Attendeer een vriend op dit object

DOE EEN BOD

Welk bod (koopsom, kosten koper) wilt u uitbrengen op object Gapersteeg 1

Doe een bod formulier op de individuele vastgoed pagina's
 • Vul onderstaande gegevens in zodat wij uw bod kunnen overleggen. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.
 • contactgegevens

 • overige bepalingen

 • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
 • condities

  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte, welke ondertekening dient te geschieden uiterlijk binnen zeven werkdagen na wilsovereenstemming, onder de normale bepalingen en condities als opgenomen in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper toegezonden relevante stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.
 • * Verplicht invullen