HoofdFoto
Geldersekade 6 D
AMSTERDAM

Oppervlakte: 146 m2

Aantal kamers: 4

Type huis: Woonruimte

Huur: € 3.500,00 per maand

Geldersekade 6 D

***PER DIRECT BESCHIKBAAR***

Geldersekade 6 D, 1012 BH Amsterdam

Dubbele bovenwoning van ca. 146 m2 met twee dakterrassen. Deze woning ligt midden in het centrum van Amsterdam!

Locatie/bereikbaarheid:
Gelegen in een historisch grachtenpand op een toplocatie aan het begin van de Geldersekade, met een ongeëvenaard fraai uitzicht op het IJ/Oosterdok en aan de achterzijde uitkijkend op het water van de Oudezijds Kolk. Om de hoek van het Centraal Station waar u alle openbaar vervoer (trein, bus, tram, metro) treft.

Indeling:
Via het gemeenschappelijke trappenhuis is de woning bereikbaar.

Op de derde verdieping treft u twee royale slaapkamers met twee en suite badkamers en airconditioning. Beide slaapkamers hebben vrij uitzicht over de grachten, de slaapkamer aan de voorzijde overziet de Geldersekade, de slaapkamer aan de achterzijde de Oudezijds Kolk. De eerste badkamer is voorzien van een inloopdouche, dubbele wastafel, wc en een nieuwe CV-ketel. De tweede badkamer is voorzien van een ligbad met whirlpool systeem, inloopdouche, wc, urinoir, dubbele wastafel en de wasmachine/drogeraansluiting.

Op vierde verdieping ligt de mooie riante woonkamer met open keuken onder het 4,60 m hoge, goed geïsoleerde, puntdak met houten draagconstructie. De draagconstructie is het originele balkenplafond. De woonkamer heeft een magnifiek uitzicht over zowel de grachten als het IJ/Oosterdok. Door de vele ramen is dit een prachtige lichte, open ruimte. De open keuken is gelegen aan de achterzijde en is voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur. Hier bevindt zich tevens het originele, bruikbare hijswiel.

De kamer op de bovenste etage aan de voorzijde, eveneens met balken plafond en ramen aan beide zijden, geeft toegang tot het zeer bijzondere dakterras met veel privacy. Hier heeft u een schitterend uitzicht over o.a. het IJ en Oosterdok, met in de verte het Nemo Science Museum en het Scheepvaartmuseum. Dit uitzicht aan de voorzijde, waar u de zon kunt zien opkomen, is werkelijk ongeëvenaard. Als kers op de taart bevindt zich op het dakterras een torentje, van waaraf u een groot deel van de oude binnenstad kunt overzien.

Bijzonderheden:
– Appartementsrecht van ca. 146 m2 (NEN-2580 meetrapport aanwezig)
– Bruto vloeroppervlakte van ca. 212 m2
– Drie ruime slaapkamers
– Historisch en monumentaal pand in een van de oudste delen van Amsterdam
– Ruim zonnig dakterras met uitzicht over de stad
– Vanaf het ‘torentje’ op het dakterras kan een groot deel van de stad overzien worden
– Recent gerenoveerd en verkeert in goede staat
– De huurprijs is exclusief, gas, water, elektra, tv en internet
– De woning is per direct beschikbaar

Beelden

Bezichtiging

Reageren

 • contactgegevens

 • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.

Attendeer een vriend op dit object

DOE EEN BOD

Welk bod (koopsom, kosten koper) wilt u uitbrengen op object Geldersekade 6

Doe een bod formulier op de individuele vastgoed pagina's
 • Vul onderstaande gegevens in zodat wij uw bod kunnen overleggen. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.
 • contactgegevens

 • overige bepalingen

 • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
 • condities

  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte, welke ondertekening dient te geschieden uiterlijk binnen zeven werkdagen na wilsovereenstemming, onder de normale bepalingen en condities als opgenomen in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper toegezonden relevante stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.
 • * Verplicht invullen