HoofdFoto
Gerard Doustraat 69 G
AMSTERDAM

Oppervlakte: 45 m2

Aantal kamers: 2

Type huis: Woonruimte

Vraagprijs: € 350.000,00

Gerard Doustraat 69 G

GERARD DOUSTRAAT 69-G, 1072 VL AMSTERDAM

In een van de meest populaire straatjes van de hippe Amsterdamse Pijp bieden wij dit uitstekend onderhouden tweekamerappartement (ca. 45 m²) met groot balkon aan. Het appartement is bijzonder licht en is gelegen in een complex dat is voorzien van een nieuwe fundering!

De buurt
De Pijp kenmerkt zich als een jonge en levendige buurt met een charmante bouwstijl. Veel vertier is er te vinden in de talloze (eet)cafeetjes en restaurants in de buurt en op het bekende Gerard Douplein. Maar ook de Albert Cuypmarkt (om de hoek) die 6 dagen per week is te bezoeken, is erg sfeerbepalend. Naast al de gezelligheid is de Pijp ook nog eens goed bereikbaar met het openbaar vervoer (diverse tramlijnen en Metrostation Albert Cuyp op steenworp afstand), met de fiets en met de auto.

Indeling:
Tweede verdieping:
Entree. De ruime woonkamer is aan de voorzijde gelegen en beschikt door de twee grote ramen over bijzonder veel natuurlijk licht. De woonkamer beschikt over een open keuken voorzien van 4-pits gasfornuis, vaatwasser, combi-oven en een koelkast met vriesvak. Separaat toilet met fontein. De ruime slaapkamer is aan de achterzijde gelegen en heeft toegang tot het balkon van ruim 2 meter diep! De badkamer is bereikbaar vanuit de slaapkamer en beschikt over een douche en wastafel. Tot slot is ook de berging bereikbaar vanuit de slaapkamer en deze is voorzien van de aansluitingen voor de wasmachine en droger.

Gerard Doustraat:
Schilder (1613-1675). Vertegenwoordiger van de Leidse school. Leerling van Rembrandt en leermeester van onder anderen Metsu en van Mieris. (Bron: Stadsatlas Amsterdam).

Bijzonderheden:
– 2-kamerappartement van ca. 45 m² (NEN2580)
– Ruim balkon van ca. 5 m²
– Gelegen op eigen grond, dus géén erfpacht!
– Nieuwe fundering!
– 1 slaapkamer
– Energielabel B
– Het complex is in 2006 volledig vernieuwbouwd
– Koelkast in 2018 vernieuwd, vaatwasser + combi-oven in 2019
– Gezonde en actieve VVE bestaande uit 8 appartementen en 1 winkel
– MJOP is aanwezig
– Maandelijkse bijdrage €100,-
– Oplevering in overleg
– Parkeren via vergunningstelsel

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Beelden

Bezichtiging

Reageren

 • contactgegevens

 • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.

Attendeer een vriend op dit object

DOE EEN BOD

Welk bod (koopsom, kosten koper) wilt u uitbrengen op object Gerard Doustraat 69

Doe een bod formulier op de individuele vastgoed pagina's
 • Vul onderstaande gegevens in zodat wij uw bod kunnen overleggen. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.
 • contactgegevens

 • overige bepalingen

 • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
 • condities

  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte, welke ondertekening dient te geschieden uiterlijk binnen zeven werkdagen na wilsovereenstemming, onder de normale bepalingen en condities als opgenomen in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper toegezonden relevante stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.
 • * Verplicht invullen