HoofdFoto
Gerrit van der Veenstraat 113 2
AMSTERDAM

Oppervlakte: 205 m2

Aantal kamers: 7

Type huis: Woonruimte

Vraagprijs: € 1.850.000,00

Gerrit van der Veenstraat 113 2

Gerrit van der Veenstraat 113 II, 1077 DV te Amsterdam

Hoogwaardig gerenoveerd drielaags boven huis (205m²) met zonovergoten dakterras op het zuiden en eigen entree gelegen op de begane grond, in één van de mooiste straten van Amsterdam Zuid. Het appartement is zeer royaal en licht en heeft maar liefst 5 slaapkamers. In het appartement zijn de best mogelijke en hoogwaardige materialen gebruikt, zoals een fraaie visgraat parket, extra hoge massieve deuren, een volledig lichtplan (d.m.v. Ipad of Iphone bedienbaar), openhaard en luxe badkamers.

Bereikbaarheid:
Op loopafstand bevinden zich de Beethovenstraat en de Cornelis Schuytstraat. Uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer (o.a. tram 5 en 24 en bus 170 en 172). Station Zuid WTC bevindt zich in de directe omgeving. Met de auto uitstekend te bereiken via Ringweg A10.

Indeling:
Begane grond:
Eigen entree.

Tweede etage:
Zeer ruime woonkamer met aan achterzijde een balkon gelegen op het zuiden. Aan voorzijde komt u d.m.v. stalen openslaande deuren in een aparte kamer. De keuken is aan de achterzijde gelegen en beschikt over alle benodigde inbouwapparatuur. Op de overloop is een separaat toilet en een fraai ingebouwde garderobekast.

Derde etage:
Zowel aan voor- als achterzijde een ruime slaapkamer en een kleine slaapkamer. Zeer luxe badkamer in het midden van de etage, voorzien van fraai vrijstaand bad, ruime inloopdouche en een riant wastafelmeubel. Separaat toilet op de overloop. Aan achterzijde is wederom een balkon.

Vierde etage:
Waanzinnige masterbedroom met open kapconstructie en bijzonder luxe badkamer voorzien van vrijstaand bad, douche en dubbel wastafelmeubel. Overloop met wasmachineaansluiting en CV-installatie. Separaat toilet. Vanaf de overloop is er toegang tot het heerlijke dakterras pal op het zonnige zuiden!

Gerrit van der Veenstraat:
Gerrit Jan van der Veen (1902-1944), verzetsstrijder, van beroep beeldhouwer. (Bron: Stadsatlas Amsterdam).

Bijzonderheden:
Appartementsrecht, 205m² (NEN-rapport aanwezig)
Zeer hoogwaardig gerenoveerd
Fraai aangelegd dakterras van ca. 24m²
Gemeentelijke erfpacht: Afgekocht tot 15-01-2052 (aanvraag overstap eeuwigdurende erfpacht is gedaan)
Rijksmonument
Eigen entree vanaf begane grond
Actieve VvE, professioneel beheerd door Ter Linden en Heijer
Meerjaren onderhoudsplan aanwezig
Servicekosten: € 294,35 per maand
CV-installatie
Oplevering in overleg
Parkeren via vergunningstelsel, per direct 2 vergunningen te verkrijgen

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper.

Beelden

Bezichtiging

Reageren

 • contactgegevens

 • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.

Attendeer een vriend op dit object

DOE EEN BOD

Welk bod (koopsom, kosten koper) wilt u uitbrengen op object Gerrit van der Veenstraat 113

Doe een bod formulier op de individuele vastgoed pagina's
 • Vul onderstaande gegevens in zodat wij uw bod kunnen overleggen. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.
 • contactgegevens

 • overige bepalingen

 • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
 • condities

  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte, welke ondertekening dient te geschieden uiterlijk binnen zeven werkdagen na wilsovereenstemming, onder de normale bepalingen en condities als opgenomen in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper toegezonden relevante stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.
 • * Verplicht invullen