HoofdFoto
Gerrit van der Veenstraat 177 A
AMSTERDAM

Oppervlakte: 99 m2

Aantal kamers: 3

Type huis: Woonruimte

Vraagprijs: € 750.000,00

Gerrit van der Veenstraat 177 A

Gerrit van der Veenstraat 177 A, 1077 EB Amsterdam.

Zeer goed ingedeeld driekamerappartement in de rustige Gerrit van der Veenstraat (ca. 99 m2). Het hoekappartement is gelegen in één van de meest gewilde buurten in Amsterdam-Zuid welke zich kenmerkt door brede trottoirs en veel groen.

Locatie/bereikbaarheid:
Uitstekend bereikbaar door de diverse uitvalswegen (Ring A10 afslag Zuid en afslag Rai, S108 en S109) en met het openbaar vervoer (tramlijnen 5, 24 en buslijn 758). Door de plannen aan de Zuidas zal deze omgeving zich de komende jaren nog verder positief ontwikkelen. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid voor de deur. De chique winkelstraten waaronder de P.C. Hooftstraat, Cornelis Schuytstraat, Beethovenstraat en Van Baerlestraat bevinden zich binnen handbereik. Ook het Olympiaplein met o.a. de beroemde Franse bakker Le Fournil, de Marqt en Fromagerie L’Amuse zijn op korte afstand van dit object gelegen.

Tevens op loop-/fietsafstand vindt u diverse musea (Van Gogh, Stedelijk en Rijksmuseum), het Concertgebouw, een breed aanbod restaurants en cafés, maar ook diverse stadsparken. In het Vondelpark en het Beatrixpark kunt u terecht voor sport en recreatie. Naast al deze voorzieningen zijn er ook nog nationale en internationale basis- en middelbare scholen in de buurt gesitueerd. De British School of Amsterdam bevindt zich zelfs om de hoek!

Indeling
Ruime entree die toegang biedt tot alle vertrekken. Twee ruime slaapkamers aan de rechterzijde. Separaat toilet. Badkamer voorzien van inloopdouche, ligbad, wastafel, inbouwspots. Via de badkamer toegang tot washok waar tevens de C.V. is gevestigd. Aan de voorzijde gelegen de ruime, woonkamer met prachtige lichtinval. Tevens bevat de ruimte een werkende openhaard met kastenwand en mooi uitzicht op de voetbalvelden. De open keuken is voorzien van inbouwapparatuur, inbouwspots, koelkast met vriezer, een kookeiland met 6-pits gasfornuis. De woning is voorzien van dubbel glas. Door het hele appartement ligt een mooie houten vloer.

Gerrit van der Veenstraat
Gerrit Jan van der Veen (1902-1944), verzetsstrijder, van beroep beeldhouwer. Voor zijn beeldhouwwerk verwierf hij de Prix de Rôme. Nam actief deel aan het verzet. Van der Veen was een van de initiatiefnemers van de overval op het Bevolkingsregister (27 maart 1943) en werd gefusilleerd in de duinen bij Overveen. De straat heette voordien Euterpestraat, naar de muze van de muziek en poëzie en was in de bezettingsjaren 1940-1945 zeer berucht door de vestiging van de Duitse Sicherheitsdienst (S.D.) in de Meisjes-HBS. (Bron: Stadsatlas Amsterdam)

Bijzonderheden

– Appartementsrecht van ca. 99 m2 (NEN 2580 meetrapport aanwezig).
– Twee slaapkamers
– Inclusief berging in droge kelder (ca 10 m2)
– Maandelijkse servicekosten bedragen € 102,-
– Gezonde en actieve vereniging van eigenaren
– Gelegen op erfpachtpacht grond. Afgekocht tot 31-09-2051. Alg. bep. 1994 (aanvraag ingediend)
– Parkeren via vergunningstelsel. Bron: Parkeren en verkeer gemeente Amsterdam
– Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Beelden

Bezichtiging

Reageren

 • contactgegevens

 • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.

Attendeer een vriend op dit object

DOE EEN BOD

Welk bod (koopsom, kosten koper) wilt u uitbrengen op object Gerrit van der Veenstraat 177

Doe een bod formulier op de individuele vastgoed pagina's
 • Vul onderstaande gegevens in zodat wij uw bod kunnen overleggen. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.
 • contactgegevens

 • overige bepalingen

 • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
 • condities

  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte, welke ondertekening dient te geschieden uiterlijk binnen zeven werkdagen na wilsovereenstemming, onder de normale bepalingen en condities als opgenomen in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper toegezonden relevante stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.
 • * Verplicht invullen