HoofdFoto
Gillis van Ledenberchstraat 34 E
AMSTERDAM

Oppervlakte: 175 m2

Aantal kamers: 4

Type huis: Woonruimte

Vraagprijs: € 895.000,00

Gillis van Ledenberchstraat 34 E

Gillis van Ledenberchstraat 34-E, 1052 VH Amsterdam

Spectaculair loftappartement aan het water van maar liefst 175m² op een laag! Dit bijzondere appartement is erg toegankelijk door de ligging op de begane grond en is gelegen in een voormalige boekbinderij van Stokkink. Deze binderij is in 2010 vernieuwbouwd en getransformeerd in een bijzonder appartementencomplex voorzien van eigen parkeergarage waar een parkeerplek bij te kopen is.

Bereikbaarheid
Het karakteristieke complex De Oude Binderij is zeer gunstig gelegen in voormalig stadsdeel Westerpark en op loopafstand van de gezellige Jordaan met haar vele restaurantjes, cafés en andere uitgaansgelegenheden. Ook het recent gezellige Westerparkterrein met al haar culturele mogelijkheden bevindt zich binnen handbereik. In de directe omgeving treft u verder winkels voor de dagelijkse boodschappen (o.a. Albert Heijn). Parkeren doet u direct voor de deur, het pand is namelijk voorzien van een interne parkeergarage.

Indeling
Begane grond
Gemeenschappelijke entree, ruim opgezette hal met toegang tot het complex. Vanuit deze hal is er aan de achterzijde toegang tot de loft.

Entree, hal met toegang tot de praktische berging en wasruimte. Toegang tot de riante living aan de achterzijde met spectaculair uitzicht over de Kostverlorenvaart. De loft beschikt over twee meterslange harmonicaramen aan de waterzijde, gelegen op het westen. Door deze ligging geniet u hier ´s middags tot zonsondergang van een heerlijk buitengevoel door de ingebouwde loungebank. Door de breedte van de loft (ruim 11 meter) beschikt het over bijzonder veel lichtinval. De luxe open keuken met eiland is van alle denkbare gemakken voorzien zoals een 6-pits gasfornuis met oven, stoomoven, koffiemachine (beiden Siemens), koelkast, vriezer en Quooker. De drie slaapkamers zijn vanuit de living bereikbaar en doordat de prachtige gietvloer onder de binnenwanden doorloopt is de indeling eenvoudig nog aan te passen naar een ieder zijn smaak. De strakke badkamer is voorzien van een extra breed ligbad (1.2m), inloop rainshower en dubbele wastafel met meubel. Het separate toilet met fontein is bereikbaar vanaf de hal. Het gehele appartement is voorzien van vloerverwarming en beschikt over prachtige industriële looks zoals robuuste pilaren en een betonnen plafond.

Gillis van Ledenberchstraat: Griffier van de Staten van Utrecht (1550-1618), medestander van Van Oldenbarneveldt en door prins Maurits gevangengezet. De straat droeg eerder de naam Tweede Hugo de Grootdwarsstraat (Rb. 13-10-1897 en 19-1908). (Bron: Stadsatlas Amsterdam)

Bijzonderheden
– Loftappartement van ca. 175m² (NEN2580)
– Drie slaapkamers
– Gelegen aan het water
– Achtergevel bestaat grotendeels uit ramen en is te openen middels harmonicasysteem
– Mogelijkheid om de parkeerplek in de garage bij te kopen a €50.000,- k.k.
– Gelegen in complex De Oude Binderij
– Ruime VVE, professioneel beheer door NeWoMij
– Servicekosten bedragen €300
– Gelegen op eigen grond!
– Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Beelden

Bezichtiging

Reageren

 • contactgegevens

 • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.

Attendeer een vriend op dit object

DOE EEN BOD

Welk bod (koopsom, kosten koper) wilt u uitbrengen op object Gillis van Ledenberchstraat 34

Doe een bod formulier op de individuele vastgoed pagina's
 • Vul onderstaande gegevens in zodat wij uw bod kunnen overleggen. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.
 • contactgegevens

 • overige bepalingen

 • Date Format: MM slash DD slash YYYY
 • condities

  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte, welke ondertekening dient te geschieden uiterlijk binnen zeven werkdagen na wilsovereenstemming, onder de normale bepalingen en condities als opgenomen in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper toegezonden relevante stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.
 • * Verplicht invullen