HoofdFoto
Govert Flinckstraat 115 2/3V
AMSTERDAM

Oppervlakte: 72 m2

Aantal kamers: 4

Type huis: Woonruimte

Vraagprijs: € 495.000,00

Govert Flinckstraat 115 2/3V

GOVERT FLINCKSTRAAT 115-2/3V, 1072 EG AMSTERDAM

Gelegen op eigen grond, dus géén erfpacht en is voorzien van een nieuwe fundering.

Midden in de bruisende Pijp, om de hoek van het Sarphatipark, Ferdinand Bolstraat en de Albert Cuyp markt, ligt dit lichte sfeervolle drie-laags bovenhuis met een totaal oppervlak van ca. 72m² (exclusief bergruimte in de kap verdieping van ca. 7m²). De woning is gelegen aan de voorzijde op de tweede, derde en zolder verdieping.

Ligging/bereikbaarheid:
De Pijp kenmerkt zich als een jonge en levendige buurt met een charmante bouwstijl. Veel gezelligheid is er te vinden in de talloze (eet)cafeetjes en restaurants. Ook de Albert Cuypmarkt (om de hoek) die 6 dagen per week is te bezoeken, is zeer sfeerbepalend. Naast al de gezelligheid is de Pijp goed bereikbaar zowel met trein (Amsterdam Amstel/RAI), meerdere tramverbindingen en bovenal het nieuwe metrostation De Pijp dat op slechts 150 meter afstand ligt. Met de auto bent u binnen een paar minuten op de ring A-10.

Indeling

Tweede:
Deze drie ramen tellende verdieping is zeer licht. Met aan de voorzijde de open keuken, die voorzien is van diverse inbouwapparatuur zoals vaatwasser, ceramische kookplaat, oven, koelkast en een vriezer. Aangrenzend bevindt zich de ruime zithoek en in de hal een separate toilet met fontein en een berging. Op deze verdieping ligt er een visgraat parketvloer.

Derde:
Via de wenteltrap komt men in de masterbedroom, dat een plafondhoogte heeft van 2.59m.
Zeer ruime badkamer met een ligbad, inloopdouche, toilet en een dubbele wastafel.
Tweede extra (slaap)kamer, ideaal als kinderkamer of als werk/-studeerkamer.

Zolderverdieping:
Deze verdieping is niet meegenomen in het totaal vierkante meters en kan dus als extra worden beschouwd. En laat zich kenmerken door de enorme Velux dakramen, hier kunt u heerlijk genieten van het licht en het uitzicht. Ook bevindt zich hier veel handige opbergruimte en de aansluiting voor de wasmachine.

Govert Flinckstraat:
Schilder (1615-1660), leerling van Rembrandt. Vooral bekend door zijn schuttersstukken en portretten. (Bron: Stadsatlas Amsterdam)

Bijzonderheden:
– Appartementsrecht, 72m² exclusief de bergruimte van ca. 7m² gelegen in de kap verdieping (NEN 2580 meetrapport aanwezig)
– Gelegen op eigen grond, dus géén erfpacht
– Voorzien van een nieuwe fundering (2019)
– Actieve VvE bestaande uit 5 leden
– De servicekosten bedragen € 124,- per maand
– MJOP aanwezig
– Volledig dubbel glas
– Parkeren via vergunningstelsel (bron: Parkeren en verkeer gemeente Amsterdam)
– Oplevering in overleg, kan per direct.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Beelden

Bezichtiging

Reageren

 • contactgegevens

 • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.

Attendeer een vriend op dit object

DOE EEN BOD

Welk bod (koopsom, kosten koper) wilt u uitbrengen op object Govert Flinckstraat 115

Doe een bod formulier op de individuele vastgoed pagina's
 • Vul onderstaande gegevens in zodat wij uw bod kunnen overleggen. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.
 • contactgegevens

 • overige bepalingen

 • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
 • condities

  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte, welke ondertekening dient te geschieden uiterlijk binnen zeven werkdagen na wilsovereenstemming, onder de normale bepalingen en condities als opgenomen in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper toegezonden relevante stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.
 • * Verplicht invullen