HoofdFoto
Govert Flinckstraat 237 B
AMSTERDAM

Oppervlakte: 94 m2

Aantal kamers: 3

Type huis: Woonruimte

Vraagprijs: € 650.000,00

Govert Flinckstraat 237 B

GOVERT FLINCKSTRAAT 237-B, 1073 BW AMSTERDAM

Midden in de bruisende Pijp om de hoek van de Ferdinand Bolstraat, het Gerard Douplein en de Albert Cuyp markt, ligt dit dubbel bovenhuis met een oppervlak van circa 94m2 (128m2 BVO). De woning heeft twee ruime slaapkamers en is gelegen op eigen grond, dus géén erfpacht!

Ligging:
Het appartement bevindt zich in stadsdeel Zuid (voormalig Oud Zuid), in de zeer geliefde wijk De Pijp om de hoek van het Sarphatipark en de Amstel. In de directe omgeving treft u alle denkbare winkels en verschillende supermarkten (o.a. Marqt en Albert Heijn). De Albert Cuypmarkt, restaurantjes en talloze cafés bevinden zich op loopafstand. Vijf minuten lopen en u staat in de wereldberoemde historische grachtengordel van Amsterdam. Het is een ideale locatie, de drukte niet voor de deur maar net om de hoek. De bereikbaarheid is uitstekend. Met het openbaar vervoer (diverse tram- en busverbindingen) bent u in korte tijd de stad in en uit en met de auto is de ringweg A10 en A2 binnen enkele autominuten bereikbaar. Het toekomstige station “De Pijp” van de Noord/Zuidlijn ligt op een steenworp afstand van het appartement.

Indeling:
Entree van het appartement bevindt zich op de eerste verdieping.

Tweede verdieping:
U arriveert in de hal, die toegang biedt tot alle vertrekken. Ruime en lichte woonkamer, dit komt mede door de drie grote ramen aan de voorzijde gecombineerd met een plafondhoogte van 2.95m. Aan de achterzijde bevindt zich zowel de openkeuken die voorzien is van diverse inbouwapparatuur, alsmede het balkon en de badkamer met een groot ligbad, dubbele wastafel en een inloopdouche. In de hal bevindt zich een separaat toilet.

Derde verdieping
Hal met overloop en twee mooie ruime slaapkamers met ieder een nokhoogte van ca. 3.05m.

Govert Flinckstraat:
Schilder (1615-1660), leerling van Rembrandt. Vooral bekend door zijn schuttersstukken en portretten. (Bron: Stadsatlas Amsterdam)

Bijzonderheden:
– Appartementsrecht van circa 94m2 (128m2 BVO) NEN-2580 meetrapport aanwezig
– Eigen grond, dus géén erfpacht
– VvE bestaat uit 2 leden
– De servicekosten bedragen € 84,62 per maand
– Twee ruime slaapkamers
– Zonneterras aanwezig
– Niet-zelfbewoningsclausule van toepassing
– Parkeren via vergunningstelsel (bron: gemeente Amsterdam)
– Oplevering in overleg, per direct beschikbaar.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Beelden

Bezichtiging

Reageren

 • contactgegevens

 • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.

Attendeer een vriend op dit object

DOE EEN BOD

Welk bod (koopsom, kosten koper) wilt u uitbrengen op object Govert Flinckstraat 237

Doe een bod formulier op de individuele vastgoed pagina's
 • Vul onderstaande gegevens in zodat wij uw bod kunnen overleggen. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.
 • contactgegevens

 • overige bepalingen

 • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
 • condities

  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte, welke ondertekening dient te geschieden uiterlijk binnen zeven werkdagen na wilsovereenstemming, onder de normale bepalingen en condities als opgenomen in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper toegezonden relevante stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.
 • * Verplicht invullen