HoofdFoto
Govert Flinckstraat 275 HS
AMSTERDAM

Oppervlakte: 109 m2

Aantal kamers: 4

Type huis: Woonruimte

Vraagprijs: € 775.000,00

Govert Flinckstraat 275 HS

Govert Flinckstraat 275 Hs, 1073 CA te Amsterdam
Midden in de bruisende Pijp, om de hoek van het Sarphatipark en de Albert Cuyp markt, ligt dit lichte en sfeervolle appartement (109 m²). De woning is gelegen op de bel-etage en het souterrain. Het heeft aan de achterzijde een verzorgde tuin. Het appartement heeft thans 3 slaapkamers en is in zeer nette staat van onderhoud.

Ligging/bereikbaarheid:
De Pijp kenmerkt zich als een jonge en levendige buurt met een charmante bouwstijl. Veel gezelligheid is er te vinden in de talloze (eet)cafeetjes en restaurants. Ook de Albert Cuypmarkt (om de hoek) die 6 dagen per week is te bezoeken, is zeer sfeerbepalend. Naast al de gezelligheid is de Pijp goed bereikbaar zowel met trein (Amsterdam Amstel/RAI), meerdere tramverbindingen en het metrostation De Pijp op steenworp afstand. Met de auto bent u binnen een paar minuten op de ring A-10.

Indeling:
Bel-etage:
Eigen opgang. Hal met separaat toilet. Hoge lichte woonkamer met aan voorzijde de zitkamer. Aan achterzijde het eetgedeelte met fraaie open keuken met kookeiland. De designkeuken (Poggenpohl) is voorzien van alle luxe inbouwapparatuur (Siemens/Boretti).

Souterrain:
Gang met aan de voorzijde een tweede opgang vanaf de straat. Ruime slaapkamer aan de voorzijde. Aan de achterzijde 2 slaapkamers. Vanuit beide slaapkamers heeft u toegang tot de fraai aangelegde tuin. Badkamer is in het midden gesitueerd, voorzien van ligbad, inloopdouche, wastafelmeubel en toilet. Op de gang heeft u 3 praktische bergkasten, 1 van de kasten is voorzien van een wasmachine/drogeraansluiting.

Door het gehele appartement ligt een eikenhouten vloer.

Govert Flinckstraat:
Schilder (1615-1660), leerling van Rembrandt. Vooral bekend door zijn schuttersstukken en portretten. (Bron: Stadsatlas Amsterdam)

Bijzonderheden:
– Appartementsrecht, 109 m² (NEN 2580 meetrapport aanwezig)
– Gemeentelijke erfpacht afgekocht t/m 28-02-2058
– 3 Courante slaapkamers
– Fraai aangelegde tuin op het noordwesten
– Actieve VvE bestaande uit nr. 275-277, professioneel beheerd
– De servicekosten bedragen € 97,30 per maand
– CV-installatie
– Volledig dubbel glas
– Houtenvloer door het gehele appartement
– Parkeren via vergunningstelsel
– Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Beelden

Bezichtiging

Reageren

 • contactgegevens

 • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.

Attendeer een vriend op dit object

DOE EEN BOD

Welk bod (koopsom, kosten koper) wilt u uitbrengen op object Govert Flinckstraat 275

Doe een bod formulier op de individuele vastgoed pagina's
 • Vul onderstaande gegevens in zodat wij uw bod kunnen overleggen. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.
 • contactgegevens

 • overige bepalingen

 • Date Format: MM slash DD slash YYYY
 • condities

  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte, welke ondertekening dient te geschieden uiterlijk binnen zeven werkdagen na wilsovereenstemming, onder de normale bepalingen en condities als opgenomen in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper toegezonden relevante stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.
 • * Verplicht invullen