HoofdFoto
Gustav Mahlerlaan 242
AMSTERDAM

Oppervlakte: 138 m2

Aantal kamers: 3

Type huis: Woonruimte

Vraagprijs: € 1.249.000,00

Gustav Mahlerlaan 242

Gustav Mahlerlaan 242, 1082ME Amsterdam

Prachtig appartement met twee ruime slaapkamers (ca. 138m²) met spectaculair uitzicht over Amsterdam! Het is hoogwaardig verbouwd. Deze fraaie woning is gelegen op de 18e verdieping van het New Amsterdam complex op de Zuidas. Dit complex beschikt over 24-uurs beveiliging, huismeesters, een healthclub met gym, zwembad en sauna. Daarnaast beschikt het over een parking onder het gebouw.

New Amsterdam is onmiskenbaar één van de iconen in de skyline van de Zuidas, met panoramische vensters in elk appartement. Het gebouw bestaat in feite uit vier slanke torens. De combinatie van natuursteen met de transparante groene, blauwe en bruine glaspanelen maken New Amsterdam tot een warme, haast vrouwelijke, elegante verschijning te midden van het imposante glas en staal van de buurtorens.

Locatie
De Amsterdamse Zuidas heeft zich ontwikkeld tot een fraaie combinatie van wonen, werken en recreëren. De infrastructuur is uitmuntend te noemen: Station Amsterdam Zuid-WTC bevindt zich op loopafstand met haar trein-, metro-, tram- en busverbindingen. Dit station heeft een directe verbinding met luchthaven Schiphol. Ook de Ringweg A10 is binnen enkele minuten te bereiken met de auto. Voor recreatie kunt u terecht in het nabijgelegen Beatrixpark, Amstelpark of het Amsterdamse Bos. Diverse horecagelegenheden en bijvoorbeeld het Symphony Hotel zorgen voor de levendigheid!

Indeling
Opgang vanaf de 18e etage. Entree, bij binnenkomst treft u eerst de ruime hal die toegang biedt tot alle vertrekken. Bij de ingang bevindt zich een ruim was/drooghok. De woning is voorzien van twee slaapkamers en twee badkamers. De eerste slaapkamer bevindt zich aan de voorzijde met inbouwkasten/boekenkasten en een grote raampartij. In de ruim opgezette woonkamer, met een fantastisch uitzicht over Amsterdam, is tevens de woonkeuken die voorzien is van alle benodigde apparatuur. Vanuit de woonkamer is er toegang tot de zijkamer die gebruikt kan worden als werkkamer, de tweede slaapkamer is ook voorzien van inbouwkasten met badkamer en suite, de badkamer is voorzien van een wastafel, douche en ligbad.

Voor uw persoonlijk comfort is er een Private Healthclub (inhouse en residents only) met zwembad, sauna en fitnessruimte. Mogelijkheid tot huren van een vaste parkeerplaats in de garage onder het gebouw. Snelle liften (met fraaie beeldschermen in de wanden) zoeven u omhoog. Zo aangenaam kan het leven zijn.

Bijzonderheden:
– Appartementsrecht van ca. 138 m² (NEN2580 meetrapport aanwezig) met een fantastisch uitzicht over Amsterdam
– Recht van erfpacht, afgekocht tot 31-05-2053
– Volledige klimaatcontrole en airconditioning
– Uitgebreid alarmsysteem
– Led verlichting is verwerkt door het appartement
– Domotica systeem voor alle systemen
– Exclusief € 509,40 servicekosten
– Hoogwaardige afwerking
– Mechanische ventilatie (aan- en afvoer)
– Voorzien van vloerverwarming
– Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.

Beelden

Bezichtiging

Reageren

 • contactgegevens

 • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.

Attendeer een vriend op dit object

DOE EEN BOD

Welk bod (koopsom, kosten koper) wilt u uitbrengen op object Gustav Mahlerlaan 242

Doe een bod formulier op de individuele vastgoed pagina's
 • Vul onderstaande gegevens in zodat wij uw bod kunnen overleggen. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.
 • contactgegevens

 • overige bepalingen

 • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
 • condities

  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte, welke ondertekening dient te geschieden uiterlijk binnen zeven werkdagen na wilsovereenstemming, onder de normale bepalingen en condities als opgenomen in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper toegezonden relevante stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.
 • * Verplicht invullen