HoofdFoto
Haarlemmerweg 133 Bov
AMSTERDAM

Oppervlakte: 233 m2

Aantal kamers: 11

Type huis: Woonruimte

Vraagprijs: € 1.150.000,00

Haarlemmerweg 133 Bov

Haarlemmerweg 133-1+2+3, 1051 KW Amsterdam

Vier etages, gelegen op de eerste, tweede, derde en vierde verdieping , midden in de populaire Westerparkbuurt, op een unieke plek pal tegenover de Westergasfabriek. Omdat het pand op hoek is gelegen heeft u zowel van de voorzijde als aan de zijkant veel daglichttoetreding.

Locatie en bereikbaarheid:
Het pand ligt op de hoek van de Haarlemmerweg en de Fannius Scholtenstraat (eenrichtingverkeer), direct tegenover het hart van de Westergasfabriek. Het terrein om de fabriek heen is één van de meest inspirerende plekken in de stad. Ze kent diverse culturele en artistieke instellingen zoals een bioscoop, tv studio’s en diverse clubs met live entertainment. Maar er zijn ook diverse kleine ondernemers die hun waar verkopen. Voor de kleintjes is er ook nog een kinderboerderij en een speeltuin. Binnen vijf minuten bent u op de fiets op de leukste winkellocatie van Amsterdam; de Haarlemmerdijk, en met de auto bent u in nog geen 5 minuten op de A10. Met recht een droomlocatie!

Indeling:
Begane grond:
Eigen entree met trap naar de eerste verdieping

Eerste verdieping (circa 61 m2):
Hal met toegang naar de tussenkamer met eigen meterkast, vanuit deze kamer heeft u toegang tot de badkamer met toilet, wastafel en douche en tot de voor- en achterkamer. De voorkamer beschikt over een frans balkon.

Tweede verdieping (circa 61m2):
Overloop met eigen meterkast, hal met toegang tot alle vertrekken. Badkamer met douche, ligbad, wastafel en toilet. Aan de voorzijde bevindt zich de woon/eetkamer met keuken en een frans balkon. Hiernaast gelegen de eerste slaapkamer en daarnaast de tweede grote slaapkamer. Via deze kamer bereikt u de CV-ruimte.

Derde verdieping (circa 61m2):
Hal met toegang tot alle vertrekken, separaat toilet, doucheruimte, drie ruime kamers. In de voorkamer bevindt zich de meterkast en de kamer beschikt ook weer over een frans balkon.

Zolderverdieping (circa 50m2):
Vanaf de trap betreedt u direct de woon/eetkamer met open keuken, CV-ruimte, badkamer met toilet en douche, slaapkamer met inbouwkasten. Door de vele ramen komt hier ook veel daglicht binnen.

Bijzonderheden:
– Vier etages met een totale woonoppervlakte van circa 234m2 (NEN2580 meetrapport aanwezig)
– 1 appartementsrecht bestaande uit 3 verdiepingen/3 woningen en een zolder
– Intercoms in centrale hal
– Geheel dubbel glas
– Gelegen op eigen grond, dus géén erfpacht
– In ongesplitste staat, vele mogelijkheden!
– Goed bereikbaar met auto en openbaar vervoer
– Drie groepenkasten, twee CV-ketels
– Parkeren via vergunningstelsel
– Oplevering in overleg, kan snel

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Beelden

Bezichtiging

Reageren

 • contactgegevens

 • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.

Attendeer een vriend op dit object

DOE EEN BOD

Welk bod (koopsom, kosten koper) wilt u uitbrengen op object Haarlemmerweg 133

Doe een bod formulier op de individuele vastgoed pagina's
 • Vul onderstaande gegevens in zodat wij uw bod kunnen overleggen. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.
 • contactgegevens

 • overige bepalingen

 • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
 • condities

  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte, welke ondertekening dient te geschieden uiterlijk binnen zeven werkdagen na wilsovereenstemming, onder de normale bepalingen en condities als opgenomen in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper toegezonden relevante stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.
 • * Verplicht invullen