HoofdFoto
Haringvlietstraat 21
AMSTERDAM

Oppervlakte: 219 m2

Aantal kamers: 9

Type huis: Woonruimte

Vraagprijs: € 2.000.000,00

Haringvlietstraat 21

Haringvlietstraat 21, 1078 JZ Amsterdam

Royaal en sfeervol wonen op een toplocatie in één van de aantrekkelijkste delen van Amsterdam Zuid.

Dit heerlijke grote herenhuis in Berlage-stijl werd in 1929 gebouwd en verkeert nu in een uitstekende staat van onderhoud. De woning is volledig verbouwd met gebruik van hoogwaardige materialen en met behoud van originele details. Nr. 21 is het eerste van een blok van 24 nagenoeg gelijke Berlage herenhuizen.

Omgeving
De Haringvlietstraat vormt de grens tussen Nieuw Zuid en de Rivierenbuurt. Vlakbij gewilde eet- en winkelstraten als Scheldestraat en Maasstraat. Iets verder weg maar op loopafstand ligt de prestigieuze Beethovenstraat. Kortom een keur aan goede winkels en uitstekende restaurants in de directe omgeving. Ook aan goede scholen is in dit deel van Amsterdam geen gebrek.

De bereikbaarheid is uitstekend. Bussen en trams stoppen om de hoek. Station RAI / Noord-Zuid lijn ligt op 5 minuten lopen en binnen een paar minuten zit je op de Ring van Amsterdam. Ook vlakbij, op minder dan 100 meter afstand, ligt het beroemde Beatrixpark met z’n schitterende bomen en waterpartijen.

De Haringvlietstraat is een rustige, brede en groene straat (één richting verkeer) waar je prima kunt parkeren. De straat is heel recent totaal en met veel zorg gerenoveerd. Op de brede stoepen kunnen kinderen veilig spelen. Bovendien is het een gezellige straat met veel jonge gezinnen. En dat zie je! De straat wordt op dagen dat de RAI tentoonstelt voor vreemd verkeer afgesloten.

INDELING
Begane grond:
Entree via een mooie vestibule met origineel marmer komt u terecht in de karakteristieke hal, waar u middels openslaande deuren de lichte woonkamer binnenkomt. Aan de voorzijde is een gezellige erker met details van glas in lood. Via de open keuken met kookeiland aan de achterzijde is middels openslaande deuren de heerlijke tuin te bereiken. Een plek waar u in absolute privacy van de zon geniet.

Eerste verdieping:
Via het authentieke trappenhuis komt u op de eerste verdieping waar zich een aparte toilet, een werk/slaapkamer kamer en een ruime slaapkamer aan de voorzijde bevinden. Aan de achterzijde bevinden zich de grote master-bedroom met walkin-closet en een prachtige badkamer-ensuite met ligbad en inloopdouche. Vanuit de slaapkamer is er toegang tot het balkon.

Tweede verdieping:
Op de bovenste verdieping zijn er nog eens drie zeer lichte en ruime slaapkamers en een tweede badkamer, voorzien van een ligbad en wastafel en aansluiting voor wasmachine. Tevens is er een apart toilet.

Kelder:
Aan de voorzijde bevindt zich een ruime berging welke voorzien is van open kasten voor voorraad e.d. Aan de achterzijde bevinden zich de installaties als de Cv-ketel maar biedt tevens nog veel ruimte om te gebruiken als bergruimte. De kelder heeft een stahoogte van 1.97 m en is 23 m².

WOONOPPERVLAKTE
NEN 2580: woning heeft een gebruiksoppervlakte van 219 m² excl. kelder (23 m²) . Het meetrapport ligt ter inzage en wordt op verzoek verstuurd.

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente Amsterdam, sectie V, nummer 6205

ERFPACHT
De woning is gelegen op erfpacht van de gemeente Amsterdam
Voortdurend recht van erfpacht, voorwaarden 1994, tijdvak loopt tot 30-06-2052
Jaarlijkse indexering. Canon per jaar is 4.250,07 per jaar

BIJZONDERHEDEN
– Woonoppervlakte 219 m² excl. kelder (23 m² )
– Ruime en zonnige tuin
– Voortuin
– Zeer rustige/kindvriendelijke buurt
– Staat van onderhoud zeer goed.
– De gehele woning is voorzien van een prachtige houten vloer
– 1 parkeervergunning verkrijgbaar
– Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Beelden

Bezichtiging

Reageren

 • contactgegevens

 • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.

Attendeer een vriend op dit object

DOE EEN BOD

Welk bod (koopsom, kosten koper) wilt u uitbrengen op object Haringvlietstraat 21

Doe een bod formulier op de individuele vastgoed pagina's
 • Vul onderstaande gegevens in zodat wij uw bod kunnen overleggen. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.
 • contactgegevens

 • overige bepalingen

 • condities

  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte, welke ondertekening dient te geschieden uiterlijk binnen zeven werkdagen na wilsovereenstemming, onder de normale bepalingen en condities als opgenomen in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper toegezonden relevante stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.
 • * Verplicht invullen