HoofdFoto
Hasebroekstraat 29 H
AMSTERDAM

Oppervlakte: 86 m2

Aantal kamers: 4

Type huis: Woonruimte

Vraagprijs: € 600.000,00

Hasebroekstraat 29 H

Hasebroekstraat 29 H, 1053 CM Amsterdam

Perfect gerenoveerde benedenwoning van circa 86m2 met gedeeltelijk een elektrisch schuifdak voor de lekkere zomerse dagen! Gelegen op een fantastische locatie in het bruisende Amsterdam West.

Locatie/bereikbaarheid:
Midden in het leukste en bruisende stuk van Oud-West ligt de Hasebroekstraat. De Hallen met ook de Filmhallen en een keur aan bars, restaurants, theater, terrassen, openbare bibliotheek en allerlei leuke, kleine en hippe winkels bevinden zich op loopafstand. Het Vondelpark, musea, veel goede (basis)scholen en De Jordaan zijn dichtbij. Afgelopen jaar is de Hasebroekstraat vernieuwd, er zijn groenstroken aangebracht en het straatmeubilair is veranderd.

Vanaf de woning is de Ring A10 goed en snel bereikbaar. Parkeren kan op de openbare weg middels een parkeervergunning. Ook hebben diverse tram- en buslijnen een halte in de buurt.

Indeling:
Eigen entree met kleine hal.

Aan de voorzijde de eetkamer met grote raampartijen die zorgen voor veel daglichttoetreding in de woning. In het midden treft u de keuken die is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Via een kleine hal met separaat toilet bereikt u de badkamer die is voorzien van een ligbad, douche, wastafel en wasmachine aansluiting. Aan de achterzijde bevindt zich de woonkamer met aangrenzend de lichtstraat en de twee slaapkamers. Het schuifdak tussen de woonkamer en de achtergelegen slaapkamer kan automatisch worden geopend zodat er binnen een ‘buitenruimte’ gecreëerd kan worden.

Hasebroekstraat:
Johannes Petrus Hasebroek (1812-1896), predikant en schrijver. Schreef onder pseudoniem Jonathan onder andere ‘Waarheid en dromen’.

Bijzonderheden:
– Appartementsrecht van ca. 86m2 inclusief de ruimte die te boek staat als berging (NEN2580 meetrapport aanwezig)
– Schuifdak in het plafond
– Gezonde en actieve Vereniging van Eigenaren, professioneel beheerd door Stedeplan
– De maandelijkse servicekosten bedragen € 118,-
– Woning is gelegen op eigen grond, dus géén erfpacht
– De woning is in 2015 volledig gerenoveerd
– Doodlopende straat dus weinig tot geen doorgaand verkeer
– Dichtbij diverse bruisende locaties in Amsterdam maar toch zeer rustig gelegen
– Parkeren via vergunningstelsel, bron: parkeren en verkeer gemeente Amsterdam
– Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Beelden

Bezichtiging

Reageren

 • contactgegevens

 • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.

Attendeer een vriend op dit object

DOE EEN BOD

Welk bod (koopsom, kosten koper) wilt u uitbrengen op object Hasebroekstraat 29

Doe een bod formulier op de individuele vastgoed pagina's
 • Vul onderstaande gegevens in zodat wij uw bod kunnen overleggen. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.
 • contactgegevens

 • overige bepalingen

 • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
 • condities

  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte, welke ondertekening dient te geschieden uiterlijk binnen zeven werkdagen na wilsovereenstemming, onder de normale bepalingen en condities als opgenomen in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper toegezonden relevante stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.
 • * Verplicht invullen