HoofdFoto
Hectorstraat 13 I
AMSTERDAM

Oppervlakte: 60 m2

Aantal kamers: 3

Type huis: Woonruimte

Vraagprijs: € 335.000,00

Hectorstraat 13 I

Hectorstraat 13-I, 1076 PM te Amsterdam

Gelegen op een toplocatie in Amsterdam Zuid, op steenworp afstand van station Zuid-WTC bieden wij dit bijzonder lichte en praktisch ingedeelde appartement (ca. 60m²) aan met twee slaapkamers.

Ligging:
Het appartement is gelegen in een rustig stukje van Amsterdam Zuid, tussen de Stadionweg, de Stadionkade en het Van Tuyll van Serooskerkenplein. Nabij het WTC, NS Station Zuid, het Olympisch Stadion en de Beethovenstraat. De bakker, slager, groenteman, slijter, Albert Heijn en diverse horecagelegenheden zijn op steenworp afstand gelegen. Ook vindt u hier de bekende specialiteitenwinkels van L’Amuse, Le Fournil en Marqt. Liefhebbers van bootjes kunnen aanmeren aan de nabij gelegen Stadionkade. Tevens zijn er diverse sportparken in de directe omgeving, o.a. het Amsterdamse Bos.

Bereikbaarheid:
Voldoende openbaarvervoersmogelijkheden op loopafstand (diverse tram- en bushaltes en NS station Zuid/W.T.C.). Uitvalsweg S108 voor de ring A10 ligt in de directe nabijheid. Schiphol bereikt u binnen 10 minuten met de auto en het openbaar vervoer.

Indeling:
Eerste verdieping
Eigen entree, hal met toegang tot alle vertrekken. Ruime woonkamer aan de voorzijde met een fraaie erker die zorgt voor veel natuurlijk lichtinval. Aan de voorzijde tevens de eerste (slaap)kamer. De grote slaapkamer bevindt zich aan de achterzijde, evenals de woonkeuken die is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Vanuit zowel de grote slaapkamer, als de woonkeuken, is er toegang tot het balkon. De badkamer is centraal gelegen en is voorzien van een ligbad met douche, wastafel en toilet.

Hectorstraat:
Figuur uit de Griekse mythologie: legeraanvoerder, zoon van de koning van Troje.
(Bron: Stadsatlas Amsterdam)

Bijzonderheden:
– Appartementsrecht van ca. 60 m² (NEN 2580 rapport aanwezig)
– Balkon op het oosten (ca. 6 m²)
– Gelegen op erfpacht, afgekocht tot 15-03-2053!
– Actieve en ruime Vereniging van Eigenaars, beheerd door VvE beheer Amsterdam
– Servicekosten bedragen € 65,75 per maand
– Volledig voorzien van dubbele beglazing
– CV-installatie, Intergas 2002
– Parkeren via vergunningstelsel, twee vergunningen beschikbaar zonder wachttijd
– Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Beelden

Bezichtiging

Reageren

 • contactgegevens

 • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.

Attendeer een vriend op dit object

DOE EEN BOD

Welk bod (koopsom, kosten koper) wilt u uitbrengen op object Hectorstraat 13

Doe een bod formulier op de individuele vastgoed pagina's
 • Vul onderstaande gegevens in zodat wij uw bod kunnen overleggen. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.
 • contactgegevens

 • overige bepalingen

 • Date Format: MM slash DD slash YYYY
 • condities

  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte, welke ondertekening dient te geschieden uiterlijk binnen zeven werkdagen na wilsovereenstemming, onder de normale bepalingen en condities als opgenomen in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper toegezonden relevante stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.
 • * Verplicht invullen