HoofdFoto
Hellingstraat, Tjalk (bouwnummer A01) 0 ong
MUIDEN

Oppervlakte: 266 m2

Aantal kamers: 5

Type huis: Woonruimte

Vraagprijs: € 1.825.000,00

Hellingstraat, Tjalk (bouwnummer A01) 0 ong

Goed nieuws vanaf De Werf bij de Sluis in Muiden! De verkoop is in volle gang en de eerste woningen zijn inmiddels al toegewezen.

Wilt u meer weten over de nog beschikbare werfwoningen, appartementen of penthouses? Of wilt u ervaren hoe het is om vanaf De Werf in de richting van het IJmeer te varen? Dan bent u van harte welkom op onze Zomerborrel, donderdag 9 juli aanstaande. Tijdens deze gezellige borrel heffen wij graag het glas met u en praten wij u bij over alle ontwikkelingen rondom dit bijzondere project.

Wij hopen u op 9 juli aanstaande te mogen verwelkomen op De Werf bij de Sluis in Muiden.De Werf bij de Sluis in Muiden

——————————————————————————————————————————————

De Werf bij de Sluis in Muiden
De Werf bij de Sluis in Muiden is een nieuwe intieme woonbuurt waar verschillende werelden samenkomen. Het biedt een mooie combinatie van de levendigheid van Muiden en de rust en weidsheid van het buitengebied. Eigentijdse architectuur en het verleden lopen moeiteloos in elkaar over. De gebouwen voegen zich naar het rijke verleden van deze plek. De combinatie van luxe, comfort en duurzaamheid maken dat De Werf bij de Sluis in Muiden een gebied is dat klaar is voor de toekomst. In deze nieuwe eigentijdse woonbuurt worden 51 luxe woningen gerealiseerd. Appartementen, penthouses en werfwoningen met twee eigen parkeerplaatsen per woning, een privé ligplaats (huur) in de haven voor de deur en een schitterend uitzicht op het water. Woningen die veel privacy bieden en tegelijkertijd onderdeel uitmaken van het stadje.

Locatie/ bereikbaarheid
Muiden ligt perfect met aan de ene kant het schitterende Gooi en aan de andere kant Amsterdam. Dankzij de eigen afslag en de verbreding van de A1 ligt de stad dichterbij dan ooit. Per auto is het van Muiden naar Amsterdam maar tien minuten rijden. En ook met het openbaar vervoer kunt u vanuit Muiden alle kanten op. Met buslijn 110 bent u zo op het NS-station Weesp, in Muiderberg en Naarden en op het station Naarden-Bussum. Ook brengt deze bus u naar het P+R-terrein net buiten Muiden. Daar kunt u de bus nemen naar Amsterdam-IJburg, Amsterdam-Oost, Amsterdam Zuidoost, Weesp, Bussum, Huizen, Hilversum en Almere. Iedere vijf minuten vertrekt er een bus naar Amsterdam Amstel. Het P+R-terrein is ook per fiets bereikbaar. U bent er in vijf minuten.

Architectuur
Een toekomst die naadloos aansluit bij het verleden. Dat is de kern van de ontwerpen die architectenbureau Rijnboutt heeft ontwikkeld voor De Werf bij de Sluis in Muiden. In de ontwerpen is ervoor gekozen om de geschiedenis niet letterlijk te kopiëren, maar er een eigen draai aan te geven. Zo blijft de muur die de scheiding tussen de oude werf en Muiden vormde wel intact, maar worden er doorkijkjes in gemaakt zodat er meer verbinding komt tussen de nieuwe buurt en het bestaande stadje. De 51 gevarieerde werfwoningen en appartementen hebben een eigen karakter, zijn evenals de oude scheepswerf net even anders dan de rest van het stadje, maar passen er tegelijkertijd perfect bij.
De woningen aan de Hellingstraat sluiten naadloos aan bij de architectuur van de stadswoningen van het stadje en hebben direct toegang tot het buitengebied en de Zeedijk. De gebouwen waarin de appartementen zich bevinden, zijn duidelijk familie van elkaar. Geïnspireerd door het industriële karakter van de oude werf. Robuust en sober, bakstenen en stalen kaders. De werfwoningen hebben dezelfde identiteit, maar verschillen ook sterk van elkaar. De ene woning is gracieus en verfijnd, de andere stevig en stoer. Door deze aanpak is er een duidelijk verloop in architectuur vanaf de Hellingstraat naar de kade: van het verleden naar de toekomst.

Verkoopprocedure:

Maak via de website uw eigen online woningdossier aan van “de Werf bij de Sluis in Muiden” en vul daar in uw eigen beveiligde omgeving alle gestelde vragen zo volledig mogelijk in.

Belangstellenden voor een woning of appartement worden uitgenodigd om zich in te schrijven op een of meerdere woningen/appartementen naar keuze (max 4) vanaf 8 juni 2020. Met betrekking tot de individuele woningen en appartementen is een overzicht opgesteld waarop de verschillende vraagprijzen van deze woningen en appartementen staan vermeld. U vindt dit overzicht met vraagprijzen op de projectsite of in het eigen woningdossier.

– Verkooptraject via uw eigen online woningdossier (zie website)
– Project notaris HMK Notarissen

Bijzonderheden:
– Project De werf bij de sluis in Muiden – 51 luxe nieuwbouw woningen. Appartementen, penthouses en werfwoningen
– Twee parkeerplaatsen in de onderbouw of op eigen terrein (elektrisch oplaadpunt behoort tot de mogelijkheden)
– Parkeergarage in de onderbouw met 92 plekken en 8 plekken op het terrein
– High end afwerking
– Optie voor een privé ligplaats in de haven, rekening houdend met een boot van ca. 7 meter (met uitzondering van blok M & L)
– Eigen berging gelegen in de onderbouw
– Gelegen op eigen grond dus géén erfpacht
– Het gehele complex is gesplitst in appartementsrechten
– De Vereniging van Eigenaars zal worden beheert door NEWOMIJ VVE Beheer
– Specificatie algemeen onderhoud staat omschreven in de splitsingsakte
– Algemeen toegang tot het binnenterrein
– Het complex is voorzien van vier liften, deze komen uit in de ondergrondse garage
– De woningen worden volledig turn key opgeleverd, exclusief de vloer
– Woningen zijn volledig voorzien van vloerverwarming en waterpomp. Geen gasaansluiting
– Indicatie oplevering Q3/Q4 2023.

Vrij op naam
De woningen worden ‘vrij op naam’ (v.o.n.) aangeboden

Samenwerking:
– DuPrie, de aannemer van het project
– Rijnboutt de architect van het project
– Piet Boon, binnenhuisarchitect (optioneel voor een selectief aantal woningen)
– Hosper, het gerenommeerde ontwerpbureau voor landschapsarchitectuur en stedenbouw, heeft het ontwerp van de buitenruimte gemaakt.
– SieMatic, exclusief keukendesign.
– Tortu, design en inrichting badkamers en toiletten.

Alle belangrijke stukken zoals prijzen en downloads staan op de website. Zo kunt u zich alvast goed voorbereiden. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om een persoonlijke afspraak te maken of een vraag hebben, neem dan contact met ons op. Ons verkoopteam staat voor u klaar en is tijdens werkdagen bereikbaar op 020 – 470 22 55 of via info@dewerfbijdesluisinmuiden.nl

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Beelden

Bezichtiging

Reageren

 • contactgegevens

 • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.

Attendeer een vriend op dit object

DOE EEN BOD

Welk bod (koopsom, kosten koper) wilt u uitbrengen op object Hellingstraat, Tjalk (bouwnummer A01) 0

Doe een bod formulier op de individuele vastgoed pagina's
 • Vul onderstaande gegevens in zodat wij uw bod kunnen overleggen. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.
 • contactgegevens

 • overige bepalingen

 • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
 • condities

  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte, welke ondertekening dient te geschieden uiterlijk binnen zeven werkdagen na wilsovereenstemming, onder de normale bepalingen en condities als opgenomen in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper toegezonden relevante stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.
 • * Verplicht invullen