HoofdFoto
Henri Polaklaan 27
AMSTERDAM

Oppervlakte: 360 m2

Aantal kamers: 7

Type huis: Woonruimte

Vraagprijs: € 2.000.000,00

Henri Polaklaan 27

HENRI POLAKLAAN 27, 1018 CR AMSTERDAM

UNIEKE KANS, EEN HEEL PAND VAN CA. 360m2 BESTAANDE UIT DRIE WONINGEN. GELEGEN OP EIGEN GROND IN ÉÉN VAN DE MOOISTE STRATEN VAN AMSTERDAM!

Bereikbaarheid:
De Plantagebuurt is een zeer geliefde en gezellige buurt met veel restaurants, cafés en winkels. U kunt uit vele gelegenheden kiezen als het gaat om heerlijk (uit) eten, winkelen of een cultureel bezoek. Artis, Hortus Botanicus en het Wertheimpark liggen op loopafstand. De grachtengordel, Stopera, Carré en het Tropenmuseum zijn zeer nabij gelegen. Het appartement is goed te bereiken met eigen vervoer met een goede aansluiting op de Ringweg A-10 via de IJtunnel en de Piet Heintunnel. Het Centraal Station ligt op enkele minuten fietsen. Openbaar vervoer per tram en metro bevindt zich in de directe nabijheid.

Indeling:
Begane grond:
De hal geeft toegang tot de volgende vertrekken: de kamer en suite, met aan de achterzijde openslaande deuren naar de tuin. De ruime badkamer, voorzien van een ligbad, wastafel, toilet en wasmachineaansluiting en tot slot de trap naar de eerste verdieping. Aan de achterzijde is momenteel de keuken gepositioneerd.

Eerste verdieping:
Op de overloop treft u een tweede toilet. Aan de voorzijde de masterbedroom, deze heeft een kamer en suite over de breedte. Aan de achterzijde is er een tweede slaapkamer.

Jaarhuur:
Begane grond/- eerste verdieping: Leeg
Tweede verdieping: ca. € 6.000,-
Derde verdieping: ca. € 3.036,- (*)
Kapverdieping: ca. € 2.268,-

(*) De maandelijkse huurprijs van € 575,- is tijdelijk verlaagd naar € 230,- tot de achterstallige onderhoudswerkzaamheden zijn uitgevoerd.

Henri Polaklaan:
Vakbondsleider en politicus (1868-1943), medeoprichter van de SDAP in 1894 en het eerste sociaaldemocratische gemeenteraadslid van Amsterdam. Stichtte in 1894 de Algemene Nederlandse Diamantbewerkersbond, die later het initiatief nam voor de stichting van het NVV. Door deze naamgeving in 1945 verviel de naam Plantage Franselaan. Begin achttiende eeuw sprak men van de Achterlaan.
Bron: Stadsatlas Amsterdam

Bijzonderheden:
– Heel pand, totaal woonoppervlak van ca. 360m2 (NEN-2580 meetrapport aanwezig)
– Gelegen op eigen grond, dus géén erfpacht
– Gemeentelijke voorzieningenlijst (aanschrijvingen) aanwezig
– Verkoop op basis van “as is, where is”
– Asbestclausule en ‘niet-zelfbewoningsclausule’ worden opgenomen ten behoeve van verkoper
– Projectnotaris: Mol Notariaat
– Oplevering in overleg, kan snel
– Parkeren via vergunningstelsel (Bron: gemeente Amsterdam)

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Beelden

Bezichtiging

Reageren

 • contactgegevens

 • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.

Attendeer een vriend op dit object

DOE EEN BOD

Welk bod (koopsom, kosten koper) wilt u uitbrengen op object Henri Polaklaan 27

Doe een bod formulier op de individuele vastgoed pagina's
 • Vul onderstaande gegevens in zodat wij uw bod kunnen overleggen. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.
 • contactgegevens

 • overige bepalingen

 • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
 • condities

  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte, welke ondertekening dient te geschieden uiterlijk binnen zeven werkdagen na wilsovereenstemming, onder de normale bepalingen en condities als opgenomen in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper toegezonden relevante stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.
 • * Verplicht invullen