HoofdFoto
Henri Zagwijnstraat 4 3
AMSTERDAM

Oppervlakte: 109 m2

Aantal kamers: 4

Type huis: Woonruimte

Vraagprijs: € 550.000,00

Henri Zagwijnstraat 4 3

HENRI ZAGWIJNSTRAAT 4-3, 1077 XP Amsterdam

Zeer licht en goed ingedeeld vierkamer appartement met een totaal oppervlak van circa 109m² met twee balkons en een ruime berging van circa 26m². Het appartement is gelegen op een toplocatie tegen de Zuidas aan dicht bij station Zuid WTC, de luxe Beethovenstraat en het overdekte groot winkelcentrum Gelderlandplein.

Bereikbaarheid:
Gelegen in de directe nabijheid van o.a. de Zuidas, het WTC, de Beethovenstraat, het metro-, tram-, bus- en NS-station Amsterdam Zuid en uiteraard de Ring A-10 richting Schiphol, Utrecht en Den Haag. In de nabije omgeving zijn diverse winkelgebieden te vinden, zoals de gezellige Beethovenstraat, het Olympiaplein en de Cornelis Schuytstraat, alsmede het overdekte winkelcentrum “Gelderlandplein”. Parkeren geschiedt middels het vergunningsstelsel (zeer ruime parkeergelegenheid).

Indeling
Begane grond
Gemeenschappelijke entree, trappenhuis en toegang.

Derde verdieping:
Entree, hal met separaat toilet. De lange hal biedt toegang tot alle vertrekken. Aan de oostzijde treft u onder andere de open keuken, die voorzien is van diverse apparatuur en waar u toegang heeft tot het balkon. Ook treft u twee ruime slaapkamers, die eveneens beide toegang geven tot het balkon. Aan de kopse kant bevindt zich de badkamer die is voorzien vaneen ligbad met douche, wastafel, CV-ketel en de wasmachine aansluiting. Aan de westkant is er een derde slaapkamer en de grote woonkamer. De woonkamer is rijkelijk licht en er is een houthaard aanwezig. Door het gehele appartement ligt er een nette lamelparket vloer.

Henri Zagwijnstraat:
Componist (1878-1954), schreef kamermuziek en koorwerken.
(Bron: Stadsatlas Amsterdam)

Bijzonderheden
– Appartementsrecht, circa 109m² (NEN2580 meetrapport aanwezig)
– Ruime berging van circa 26m²
– Drie slaapkamers
– Gelegen op erfpacht, de canon bedraagt € 186,04 per jaar
– Tijdvak loopt tot 15-06-2031, AB 1955
– Op loopafstand van metro-, tram- en NS-station Amsterdam Zuid, WTC en de Zuidas
– Servicekosten bedragen €711,90,- per kwartaal
– Voorschot stookkosten bedragen €129,98 per kwartaal
– Professioneel beheer VvE
– Oplevering in overleg, kan snel
– Parkeren via vergunningsstelsel

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Beelden

Bezichtiging

Reageren

 • contactgegevens

 • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.

Attendeer een vriend op dit object

DOE EEN BOD

Welk bod (koopsom, kosten koper) wilt u uitbrengen op object Henri Zagwijnstraat 4

Doe een bod formulier op de individuele vastgoed pagina's
 • Vul onderstaande gegevens in zodat wij uw bod kunnen overleggen. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.
 • contactgegevens

 • overige bepalingen

 • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
 • condities

  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte, welke ondertekening dient te geschieden uiterlijk binnen zeven werkdagen na wilsovereenstemming, onder de normale bepalingen en condities als opgenomen in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper toegezonden relevante stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.
 • * Verplicht invullen