HoofdFoto
Herengracht 404 3
AMSTERDAM

Oppervlakte: 64 m2

Aantal kamers: 3

Type huis: Woonruimte

Huur: € 1.950,00 per maand

Herengracht 404 3

Herengracht 404-3, 1017 BX Amsterdam

***PER DIRECHT BESCHIKBAAR***

Volledig gerenoveerde, dubbele bovenwoning van ca. 64 m2 met twee slaapkamers gelegen aan de Herengracht, midden in het centrum van Amsterdam!

Locatie/bereikbaarheid:

In de directe nabijheid is een grote diversiteit aan leuke boetiekjes, restaurants, cafés en winkels voor de dagelijkse boodschappen te vinden. De Dam en het Magna Plaza, de “negen straatjes”, de Jordaan, de Westerkerk en het Centraal Station zijn op steenworp afstand gelegen. Daarnaast is er een goede verbinding met het openbaar vervoer, er zijn diverse tram- en busverbindingen in de directe omgeving aanwezig.

Indeling:

Entree op de derde verdieping. Trap naar de vierde verdieping met ruime hal die toegang biedt tot alle vetrekken. Ruime woon/eetkamer met openkeuken die is voorzien van diverse inbouwapparatuur en een kookeiland. In het midden ligt de badkamer die is voorzien van een ligbad, douche en wastafel. Ruime slaapkamer met aan de achterzijde nog een berging. Separaat toilet op de hal met een interne trap naar de kap verdieping waar de tweede ruime slaapkamer is gelegen.

Bijzonderheden:

– Appartementsrecht van ca. 64 m2

– Twee slaapkamers

– Totaal nieuw gerenoveerd

– Huur is exclusief gas, water, elektra, tv en internet

– Waarborg bedraagt twee maanden kale huur

– Per direct beschikbaar.

Beelden

Bezichtiging

Reageren

 • contactgegevens

 • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.

Attendeer een vriend op dit object

DOE EEN BOD

Welk bod (koopsom, kosten koper) wilt u uitbrengen op object Herengracht 404

Doe een bod formulier op de individuele vastgoed pagina's
 • Vul onderstaande gegevens in zodat wij uw bod kunnen overleggen. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.
 • contactgegevens

 • overige bepalingen

 • Date Format: MM slash DD slash YYYY
 • condities

  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte, welke ondertekening dient te geschieden uiterlijk binnen zeven werkdagen na wilsovereenstemming, onder de normale bepalingen en condities als opgenomen in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper toegezonden relevante stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.
 • * Verplicht invullen