HoofdFoto
Holbeinstraat 10
AMSTERDAM

Oppervlakte: 206 m2

Aantal kamers: 6

Type huis: Woonruimte

Huur: € 6.000,00 per maand

Holbeinstraat 10

Holbeinstraat 10, 1077VD Amsterdam
Prachtig en ruim familiehuis (ca. 206m², gemubileerd of gestoffeerd) gelegen op een populaire locatie in de Stadionbuurt in Amsterdam Zuid. De Holbeinstraat is een rustige, kindvriendelijke straat op een paar minuten lopen van de Beethovenstraat, het Beatrixpark en treinstation Amsterdam Zuid-WTC. Het huis is bijzonder licht, beschikt over een sfeervolle tuin op het zuidwesten en is volledig gerenoveerd in 2018.

Het huis (Plan Berlage, Amsterdamse School) is volledig gerenoveerd met behoud van originele details zoals de en suite deuren met glas in lood. Aan de achterzijde is een prachtige glazen uitbouw gerealiseerd waardoor de tuin echt onderdeel van de woning is geworden. Deze uitbouw zorgt voor bijzonder veel lichtinval in de eetkamer/keuken. De keuken is voorzien van alle denkbare inbouwapparatuur van de beste merken (Miele, AEG, Bertazzoni).

Locatie
Het huis is gelegen op loopafstand van diverse winkels (Beethovenstraat, het Groot Gelderlandplein, de Cornelis Schuytstraat), parken (Beatrixpark, Amstelpark en het Vondelpark) en diverse sportvelden/skate park (Olympiaplein) zodat voor de kinderen bijzonder veel te doen is na school. De straat kenmerkt zich als rustig met brede stoepen waardoor kinderen ook prima voor de deur kunnen spelen. Diverse Internationale scholen (Britisch School, International School) bevinden zich in de directe omgeving. De Stadionbuurt is een rustige buurt met veel families, is gelegen op loopafstand van de Zuidas en station Zuid-WTC met diverse trein, metro, tram en busverbindingen. Ook de Beethovenstraat is voorzien van diverse haltes voor het openbaar vervoer. De auto parkeert u voor de deur, op dit moment zijn er twee parkeervergunningen te verkrijgen zonder wachtlijst. De ringweg A-10 bevindt zich op maximaal 5 minuten. De gezellige Pijp en het Museumplein met alle bekende musea bevinden zich op een aantal minuten fietsen.

Indeling
Entree, tochtportaals voorzien van een ruime garderobekast. De ruime hal met trappenhuis heeft toegang tot alle vertrekken. De woonkamer is van voor naar achteren gelegen en heeft aan de voorzijde de zithoek met sfeervolle haard. Aan de achterzijde vindt u de riante open keuken met kookeiland en de eetkamer die direct grenst aan de tuin. Deze ruimte is voorzien van glazen harmonica deuren waardoor de gehele achtergevel open te zetten is. De tuin is gelegen op het zuidwesten wat zorgt voor veel zonuren. De tuin is heerlijk ingericht met een lounge gedeelte, leuke magnolia boom en is voorzien van een klein schuurtje om spullen in op te bergen.

Eerste verdieping
Overloop met toegang tot alle vertrekken. Zowel de voor-, als de achterzijde is voorzien van een ruime slaapkamer. Aan de achterzijde is er toegang tot een ruim balkon op het zuidwesten. De badkamer is centraal gelegen en is vanuit beide slaapkamers toegankelijk. De badkamer is voorzien van een douche en een wastafel. Het toilet is separaat en bereikbaar vanaf de overloop.

Tweede verdieping
Overloop met toegang tot alle vertrekken. Twee ruime slaapkamers met beide, intern een trap naar de vliering waar een slaapplek is gecreërd. Ideaal te gebruiken als kinderkamers. Vanaf de overloop is er ook toegang tot de vliering voor het opbergen van spullen. De badkamer van deze verdieping is voorzien van ligbad, douche, dubbele wastafel en toilet.

Bijzonderheden
– Woonhuis van ca. 206 m² (NEN2580)
– Vier ruime slaapkamers, twee badkamers
– Heerlijke tuin op het zuidwesten
– Groot balkon
– Voorzien van kelder (ca. 22m²)
– Zeer kindvriendelijke buurt
– Hoogwaardige afwerking
– Volledig gemeubileerd
– Waarborgsom 2 maanden
– Ingangsdatum per 1 augustus 2020
– Op basis van een tweejarig contract met diplomatenclausule verhuurder
– 2 parkeervergunningen zonder wachttijd te verkrijgen

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Beelden

Bezichtiging

Reageren

 • contactgegevens

 • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.

Attendeer een vriend op dit object

DOE EEN BOD

Welk bod (koopsom, kosten koper) wilt u uitbrengen op object Holbeinstraat 10

Doe een bod formulier op de individuele vastgoed pagina's
 • Vul onderstaande gegevens in zodat wij uw bod kunnen overleggen. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.
 • contactgegevens

 • overige bepalingen

 • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
 • condities

  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte, welke ondertekening dient te geschieden uiterlijk binnen zeven werkdagen na wilsovereenstemming, onder de normale bepalingen en condities als opgenomen in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper toegezonden relevante stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.
 • * Verplicht invullen