HoofdFoto
Hondecoeterstraat 19 3
AMSTERDAM

Oppervlakte: 114 m2

Aantal kamers: 6

Type huis: Woonruimte

Huur: € 2.500,00 per maand

Hondecoeterstraat 19 3

***PER DIRECT BESCHIKBAAR***

HONDECOETERSTRAAT 19-3, 1071 LP AMSTERDAM

Zeer goed onderhouden dubbel boven appartement (ca.114m²) met een balkon aan de voor- en achterzijde. Gelegen op een uitstekende locatie in Amsterdam.

Ligging/Bereikbaarheid:
De woning ligt in stadsdeel Amsterdam Zuid. De Zuidas bevindt zich op loopafstand. Er zijn diverse winkels en horecavoorzieningen in de straat en nabije omgeving. Via de Stadionweg heeft u een snelle verbinding naar de ringweg A10 (via afrit S108 of S109) en ook het openbaar vervoer is zeer gemakkelijk te bereiken.

Indeling:
Via de gemeenschappelijke entree komt u uit bij het appartement gelegen op de derde en vierde verdieping. U komt via de trap uit bij de hal die toegang biedt tot alle vetrekken in het appartement. Aan de achterzijde bevinden zich de zeer luxe afgewerkte keuken die is voorzien van een kookeiland en diverse inbouwapparatuur. Aan de achterzijde is tevens het ruime zonnige balkon gelegen. Aangrenzend de ruime kamer en-suite en ook deze ruimte biedt u toegang naar het balkon zowel aan de voor- als achterzijde van het appartement. Aan de voorzijde is de ruime slaapkamer gelegen. Tevens is er op deze verdieping een separaat toilet aanwezig. De interne trap biedt u toegang naar de vierde verdieping. Op de vierde verdieping treft u de tweede ruime slaapkamer die is voorzien van inbouwkasten met aangrenzend de mooie ruime badkamer die is voorzien van een ligbad, douche en dubbele wastafel. Ook op deze verdieping is een separaat toilet aanwezig.

Hondecoeterstraat:
Melchior d’Hondecoeter (1636-1695), schilder van dieren en stillevens.
(Bron: Stadsatlas Amsterdam)

Bijzonderheden:
– Appartementsrecht (ca. 114m²).
– Balkon en voor en achterzijde (ca. 8m2)
– Gemeubileerd
– Zeer goed onderhouden dubbel bovenappartement
– Parkeren via vergunningsstelsel (Bron: parkeren en verkeer gemeente Amsterdam)
– De maandelijkse huur bedraagt € 2.500,- inclusief servicekosten, exclusief gas, water, licht
– Waarborg 2 maanden kale huur

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Beelden

Bezichtiging

Reageren

 • contactgegevens

 • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.

Attendeer een vriend op dit object

DOE EEN BOD

Welk bod (koopsom, kosten koper) wilt u uitbrengen op object Hondecoeterstraat 19

Doe een bod formulier op de individuele vastgoed pagina's
 • Vul onderstaande gegevens in zodat wij uw bod kunnen overleggen. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.
 • contactgegevens

 • overige bepalingen

 • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
 • condities

  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte, welke ondertekening dient te geschieden uiterlijk binnen zeven werkdagen na wilsovereenstemming, onder de normale bepalingen en condities als opgenomen in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper toegezonden relevante stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.
 • * Verplicht invullen