HoofdFoto
Hunzestraat 131 2
AMSTERDAM

Oppervlakte: 93 m2

Aantal kamers: 4

Type huis: Woonruimte

Vraagprijs: € 550.000,00

Hunzestraat 131 2

Hunzestraat 131-2, 1079 VZ Amsterdam

Goed ingedeelde en lichte woning in de Rivierenbuurt (ca. 93 m²) met een ruim balkon over de gehele breedte van de woning.

Locatie/bereikbaarheid:
De woning is gelegen in een brede, rustige en groenrijke straat op een ideale locatie in de populaire Rivierenbuurt. In de nabijgelegen Rijnstraat en de iets verderop gelegen Maasstraat vindt u vele winkels, restaurants en cafés. De woning is uitstekend bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als met de auto. Tram 12 en bussen 62, 65 en 245 stoppen op het Victorieplein. De Ring A10 en de oprit naar de A2 zijn vlakbij, tevens is het slechts 10 minuten fietsen naar het centrum.

Indeling

Tweede verdieping:
Ruime entree met hal die toegang biedt tot alle vertrekken. Aan de voorzijde de ruim opgezette woonkamer met een interne trap naar de derde verdieping. Aan de achterzijde de eetkamer met open keuken die is voorzien van diverse inbouwapparatuur en met openslaande deuren die toegang tot het balkon verschaffen. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich de eerste slaapkamer.

Derde verdieping:
Op de derde verdieping de tweede lichte slaapkamer met aangrenzend de badkamer. De badkamer is voorzien van een ligbad, douche, wastafel en toilet.

Hunzestraat:
Riviertje dat in Drenthe ontspringt en zich op de grens van de provincie Groningen verbreedt tot het Zuidlaardermeer. (bron: Stadsatlas Amsterdam)

Bijzonderheden:
– Appartementsrecht van ca. 93 m² (NEN2580 Meetrapport aanwezig)
– Eigendom belast met erfpacht. De canon bedraagt € 1.020,77 per jaar. AB 2000. (aanvraag is ingediend)
– Gezonde vereniging van eigenaren. Eigen beheer met vier leden
– De maandelijkse servicekosten bedragen € 150,-
– Oplevering in overleg, kan snel.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.

Beelden

Bezichtiging

Reageren

 • contactgegevens

 • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.

Attendeer een vriend op dit object

DOE EEN BOD

Welk bod (koopsom, kosten koper) wilt u uitbrengen op object Hunzestraat 131

Doe een bod formulier op de individuele vastgoed pagina's
 • Vul onderstaande gegevens in zodat wij uw bod kunnen overleggen. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.
 • contactgegevens

 • overige bepalingen

 • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
 • condities

  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte, welke ondertekening dient te geschieden uiterlijk binnen zeven werkdagen na wilsovereenstemming, onder de normale bepalingen en condities als opgenomen in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper toegezonden relevante stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.
 • * Verplicht invullen