HoofdFoto
Jan Benninghweg 24
OUDERKERK AAN DE AMSTEL

Oppervlakte: 154 m2

Aantal kamers: 5

Type huis: Woonruimte

Vraagprijs: € 675.000,00

Jan Benninghweg 24

Jan Benninghweg 24, 1191 VA Ouderkerk aan de Amstel.

Uniek herenhuis ca. 154 m2 met garage en eigen oprijlaan op een uitstekende locatie in Ouderkerk aan de Amstel, ook wel de groene longen van Amsterdam genoemd.

Locatie/bereikbaarheid:
De woning is gelegen in de nieuwbouwwijk Benningh, binnen enkele minuten zijn diverse rijkswegen per auto te bereiken (A2, A4, A9 en A10). In de omgeving zijn alle voorzieningen aanwezig zoals winkels, restaurants, trendy drink- en eetgelegenheden. Op loopafstand is er openbaar vervoer mogelijk. Door de goede ligging is de dorpskern van Ouderkerk aan de Amstel uitstekend per fiets bereikbaar. Voor de sportliefhebbers zijn er diverse sportverenigingen, sportschool, voetbalvelden, tennisbanen, zwembad en de populaire loop- en fietsroute De Rondehoep. Op zeer korte afstand is de Ouderkerkerplas waar diverse recreatieve activiteiten plaatsvinden. In Ouderkerk zijn diverse scholen aanwezig.

Indeling

Zeer ruime goed verzorgde voortuin met oprijlaan naar de garage. Via de entree komt U uit in de hal met separaat toilet. Toegang naar de zeer ruime en lichte woonkamer met schuifpui. Half open keuken die is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Aan de achterzijde de achtertuin met een tuinhuis/berging en achterom. De achtertuin ligt op het zuidwesten en heeft veel privacy.

Eerste verdieping:
Ruime hal die toegang biedt tot alle vertrekken. In 2015 is de eerste verdieping aan voor- en achterzijde vernieuwd en uitgebouwd. Drie zeer ruime slaapkamers waarvan één met een walk-in closet. Badkamer met vloerverwarming is gelegen aan de voorzijde en is voorzien van een douche, toilet en dubbele wastafel.

Tweede verdieping:
Op deze verdieping bevindt zich een ruim opgezette kamer die gebruikt kan worden als slaapkamer, studeerkamer, werkkamer of biedt andere mogelijkheden. Bijvoorbeeld een tweede badkamer kan gemakkelijk worden geïnstalleerd.

Bijzonderheden:
– Eigen grond.
– Grote voor- en achtertuin.
– Perceeloppervlakte van ca. 270m2.
– Woonoppervlakte van ca. 154 m2 (NEN2580-Meetrapport aanwezig).
– Vier ruime slaapkamers.
– Garage aan de woning met eigen oprijlaan en dubbele parkeerplaats.
– Gelegen aan brede groene deel van de Jan Benninghweg.
– Oplevering in overleg.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.

Beelden

Bezichtiging

Reageren

 • contactgegevens

 • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.

Attendeer een vriend op dit object

DOE EEN BOD

Welk bod (koopsom, kosten koper) wilt u uitbrengen op object Jan Benninghweg 24

Doe een bod formulier op de individuele vastgoed pagina's
 • Vul onderstaande gegevens in zodat wij uw bod kunnen overleggen. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.
 • contactgegevens

 • overige bepalingen

 • Date Format: MM slash DD slash YYYY
 • condities

  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte, welke ondertekening dient te geschieden uiterlijk binnen zeven werkdagen na wilsovereenstemming, onder de normale bepalingen en condities als opgenomen in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper toegezonden relevante stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.
 • * Verplicht invullen