HoofdFoto
Jan Lievensstraat 51
AMSTERDAM

Oppervlakte: 54 m2

Aantal kamers: 3

Type huis: Woonruimte

Vraagprijs: € 350.000,00

Jan Lievensstraat 51

Jan Lievensstraat 51, 1074TM Amsterdam
Bijzonder goed ingedeeld appartement met twee slaapkamers in de bruisende Pijp in Amsterdam Zuid! Het appartement is gelegen op de eerste verdieping, is in 2015 verbouwd en verkeert in goede staat.

Ligging en bereikbaarheid
Het appartement is gelegen in de bruisende Pijp. De Pijp kenmerkt zich als een jonge en levendige buurt met een charmante bouwstijl. Veel vertier is er te vinden in de talloze (eet)cafés en restaurants. De Albert Cuypmarkt die 6 dagen per week is te bezoeken, is uiteraard sfeerbepalend. Naast al de gezelligheid en het vertier is de Pijp ook nog eens goed bereikbaar met het openbaar vervoer (diverse tramlijnen en de Noord Zuid-lijn), de fiets en de auto.

Indeling
Gemeenschappelijke entree op de begane grond, trap naar de eerste verdieping.

Eerste verdieping:
Entree, hal met toegang tot alle vertrekken. De woonkamer is aan de voorzijde gelegen en heeft een vrij uitzicht tot de van Woustraat, u heeft aan deze zijde dus geen directe overburen. De eerste slaapkamer is tevens aan deze zijde gelegen. De tweede (grotere) slaapkamer is aan de rustige achterzijde gelegen, ook aan deze kant heeft u geen directe overburen, bijzonder veel privacy dus! De keuken (vernieuwd in 2015) is ook aan deze zijde gelegen en beschikt over diverse inbouwapparatuur. De badkamer is ook vanaf de hal bereikbaar en beschikt over een inloopdouche en wastafel. Het toilet is apart te bereiken en is voorzien van een fonteintje.

Jan Lievensstraat:
Schilder (1607 – 1674), leerling van Rembrandt. Hij verzorgde onder meer wandschilderingen in het raadhuis op de Dam. (Bron: Stadsatlas Amsterdam)

Bijzonderheden
Appartementsrecht (ca. 54m²) met twee slaapkamers (NEN2580 opgemeten)
Gelegen in de bruisende Pijp
Erfpachtcanon vooruitbetaald tot en met 15 februari 2058
Grote en actieve VvE, professioneel beheer
Servicekosten per maand €105,45
Warm water en verwarming middels een eigen Cv-installatie
Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.

Beelden

Bezichtiging

Reageren

 • contactgegevens

 • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.

Attendeer een vriend op dit object

DOE EEN BOD

Welk bod (koopsom, kosten koper) wilt u uitbrengen op object Jan Lievensstraat 51

Doe een bod formulier op de individuele vastgoed pagina's
 • Vul onderstaande gegevens in zodat wij uw bod kunnen overleggen. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.
 • contactgegevens

 • overige bepalingen

 • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
 • condities

  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte, welke ondertekening dient te geschieden uiterlijk binnen zeven werkdagen na wilsovereenstemming, onder de normale bepalingen en condities als opgenomen in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper toegezonden relevante stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.
 • * Verplicht invullen