Jan Luijkenstraat 92 III

Het markante object is gelegen in het bruisende hart van Amsterdam-Zuid het museumkwartier, nabij het Rijksmuseum, Vondelpark en het Museumplein. De kantoorruimte is goed onderhouden en is voorzien van de alledaagse maatstaven. Het totale oppervlak bedraagt ca. 91m² V.V.O. (101m² B.V.O.) bruikbare meters, exclusief gemeenschappelijke ruimtes, gezamenlijke toiletten en eetkeuken. Tevens is het object voorzien van een lift. Aan de achterzijde heeft men een gezamenlijke en perfect onderhouden binnentuin.

Bereikbaarheid/openbaar vervoer:
Op Loopafstand bevindt zich het Rijks- en Stedelijk museum, alsmede het Leidseplein met theaters, bioscopen, restaurants, etc.. Diverse openbaar vervoervoorzieningen om de hoek: o.a. tram- en busverbindingen naar het Centraal Station en N.S. Station Zuid/W.T.C.

Jan Luijkenstraat:
Dichter en graficus (1649-1712), vooral populair door ‘het menselijk bedrijf’, dat hij samen met zijn broer Caspar maakte. Bron: Stadsatlas Amsterdam.

Vloeroppervlak derde verdieping (exclusief gezamenlijke ruimtes, toiletten en eetkeuken):
BVO: 101m²
VVO: 91m²

Huurcontract:
Betreft het recht van onderverhuur, huidige huurovereenkomst is t/m 1 juli 2022.

Huurprijs:
€ 45.000,- per jaar, te vermeerderen met geldende BTW en inclusief servicekosten.

B.T.W.:
Partijen komen overeen dat verhuurder wel omzetbelasting over de huurprijs in rekening brengt.
Huurindexatie

Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling:
Waarborgsom 3 maanden huur inclusief BTW.

Huurbetaling:
Nader overeen te komen.

Bestemming:
Kantoor.

Opleveringsniveau:
In huidige staat.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden.

Bekijk het meetrapport  >>

 

Beelden

Bezichtiging

Reageren

  • contactgegevens

  • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.