HoofdFoto
Jekerstraat 112 2
AMSTERDAM

Oppervlakte: 79 m2

Aantal kamers: 3

Type huis: Woonruimte

Vraagprijs: € 525.000,00

Jekerstraat 112 2

JEKERSTRAAT 112-II, 1078HZ AMSTERDAM
Wonen aan een van de leukste pleinen van de Rivierenbuurt! Dit appartement (ca. 79m²) maakt deel uit van een pand dat ligt in het hart van het ‘Plan Zuid’ van Berlage nabij de gezellige cafés, restaurants en winkels van de Maas- en Scheldestraat.
Vanuit de woonkamer en de masterbedroom heeft u een fraai vrij uitzicht over het pleintje van de Maasstraat.

Ligging/bereikbaarheid:
In de buurt worden mooie brede straten gecombineerd met de vele groenvoorzieningen, zoals het Beatrixpark en het Amstelpark. Het appartement is perfect gesitueerd in de gewilde Rivierenbuurt. In de levendige Maasstraat zijn de nodige buurtwinkeltjes gecombineerd met het gemak van de grotere supermarkten. In de buurt bevinden zich leuke cafés en goede restaurants. Ook de gezellige Albert Cuyp en de Pijp liggen op 10 minuten loopafstand. De uitvalswegen zijn zeer nabij (A-10, S109). Tevens met het openbaar vervoer makkelijk te bereiken. Station RAI bevindt zich op loopafstand.

Indeling:
Entree met trappenhuis tot de tweede verdieping.

Tweede verdieping
Entree, hal met toegang tot alle vertrekken. Ruime en vooral erg lichte woonkamer met aan de voorzijde vrij zicht over het pleintje van de Maasstraat. Aan de achterzijde is er middels openslaande deuren toegang tot het balkon. Ook de open keuken bevindt zich aan de achterzijde en is voorzien van een 4-pits gasfornuis, vaatwasser, combi-oven en koelkast met vriesvak. De masterbedroom is aan de voorzijde gelegen en beschikt over veel praktische inbouwkasten. De tweede slaapkamer is aan de achterzijde gelegen. De badkamer is centraal gelegen en beschikt over een douche, wastafel en toilet.
Tot slot beschikt het appartement op de zolderverdieping nog over een ruime berging.

Bijzonderheden:
– Appartementsrecht van ca. 79 m² (NEN2580)
– Ruime berging van ca. 10 m² in de bovenbouw
– Balkon van ca. 9 m²
– Twee slaapkamers
– Erfpacht, afgekocht tot 15-05-2051 (Aanvraagdatum overstap eeuwigdurende erfpacht is geregistreerd)
– VVE bestaande uit 13 appartementen, professioneel beheer door VVENL
– Maandelijkse bijdrage €161,-
– Parkeren via het vergunningsstelsel
– Oplevering kan per direct

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Beelden

Bezichtiging

Reageren

 • contactgegevens

 • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.

Attendeer een vriend op dit object

DOE EEN BOD

Welk bod (koopsom, kosten koper) wilt u uitbrengen op object Jekerstraat 112

Doe een bod formulier op de individuele vastgoed pagina's
 • Vul onderstaande gegevens in zodat wij uw bod kunnen overleggen. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.
 • contactgegevens

 • overige bepalingen

 • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
 • condities

  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte, welke ondertekening dient te geschieden uiterlijk binnen zeven werkdagen na wilsovereenstemming, onder de normale bepalingen en condities als opgenomen in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper toegezonden relevante stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.
 • * Verplicht invullen