HoofdFoto
Joan Melchior Kemperstraat 47 HS
AMSTERDAM

Oppervlakte: 63 m2

Aantal kamers: 3

Type huis: Woonruimte

Vraagprijs: € 450.000,00

Joan Melchior Kemperstraat 47 HS

Joan Melchior Kemperstraat 47-HS, 1051 TJ Amsterdam

Sfeervol, goed ingedeeld benedenhuis (63m²) met twee slaapkamers en eigen entree in het levendige Stadsdeel Westerpark. Het appartement beschikt over een heerlijk zonnige tuin gelegen op het zuiden. De woning verkeert tevens in zeer goede staat en is gelegen op eigen grond (dus geen erfpacht).

Locatie/bereikbaarheid:
Het appartement ligt in stadsdeel West, vlakbij het geliefde Westerpark. In het Westerpark kunt u terecht voor cultuur, sport én recreatie. Een kinderboerderij, pierenbadje en natuurspeeltuin het Woeste Westen behoren tot de vele voorzieningen die het Westerpark rijk is. De woning is zeer centraal gelegen, met het centrum van Amsterdam letterlijk binnen handbereik. In de buurt vindt u een breed scala aan winkels, restaurants en cafés. Ook zijn de Westerstraat, Noordermarkt, Lindengracht en Haarlemmerstraat alsmede de Haarlemmerdijk in de nabije omgeving gelegen. De gezellige Jordaan bevindt zich tevens op loopafstand. Dit alles maakt deze buurt tot een zeer gewilde locatie.

Ook de bereikbaarheid is uitstekend, er is ruimschoots openbaar vervoer (tramlijnen 3 en 5, buslijn 18 en 21). Ook is de woning uitstekend gelegen voor eigen vervoer: via de S-103 is de Ringweg A10, de A7, de A4 en de A2 gemakkelijk te bereiken. Er is veel parkeergelegenheid in de directe omgeving van de woning en de mogelijkheid is er een parkeervergunning aan te vragen.

Indeling:
Na binnenkomst via de eigen entree biedt de gang toegang tot de woonkamer en de badkamer. De badkamer beschikt over een toilet, wastafel, douche en een ligbad. Vanuit de woonkamer bereikt u de slaapkamers en de keuken. De eerste slaapkamer aan de voorzijde van de woning is gecreëerd door middel van zwart stalen deurpanelen die veel natuurlijk licht doorlaten. Ook is deze goed bemeten slaapkamer voorzien van originele ornamenten aan het plafond.

De woonkamer is een fijne lichte ruimte, voorzien van originele schouw. Aangrenzend de tweede slaapkamer met twee deuren en houtenkozijnen met dubbel glas. De open keuken is uitgevoerd in matglans wit, en beschikt over een bar element. De keuken is voorzien van inbouw koelkast, vriezer en vaatwasser. Het fornuis is een 5-pits van het merk Smeg. In de keuken zijn zeer grote wandkasten (plafondhoogte) ingebouwd voor voldoende opbergruimte. Achter de keuken bevindt zich de eetkamer, beschikkend over grote glazen schuifdeuren en dakramen waardoor de deze ruimte bijzonder licht is. De verzorgde tuin, met grote tegels en kunstgras is helemaal klaar voor de zomer. Achterin de tuin staat een tuinhuis die ruimte biedt aan de wasmachine en droger maar ook als opslag fungeert.

Bijzonderheden:
– Woonoppervlakte van circa. 63m², NEN2580 meetrapport aanwezig.
– Eigen grond (dus geen erfpacht)
– Twee slaapkamers
– CV ketel Intergas 2009.
– VVE 4 leden, service kosten €70,- p/maand
– Achtertuin op het zuiden
– Tuinhuis met wasmachineaansluiting en bergruimte
– Grote glazen schuifdeuren
– Keuken met inbouwapparatuur en bar
– Oplevering in overleg
– Parkeren via vergunningstelstel (bron: parkeren en verkeer gemeente Amsterdam)

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Beelden

Bezichtiging

Reageren

 • contactgegevens

 • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.

Attendeer een vriend op dit object

DOE EEN BOD

Welk bod (koopsom, kosten koper) wilt u uitbrengen op object Joan Melchior Kemperstraat 47

Doe een bod formulier op de individuele vastgoed pagina's
 • Vul onderstaande gegevens in zodat wij uw bod kunnen overleggen. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.
 • contactgegevens

 • overige bepalingen

 • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
 • condities

  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte, welke ondertekening dient te geschieden uiterlijk binnen zeven werkdagen na wilsovereenstemming, onder de normale bepalingen en condities als opgenomen in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper toegezonden relevante stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.
 • * Verplicht invullen