HoofdFoto
Karel du Jardinstraat 14 3
AMSTERDAM

Oppervlakte: 90 m2

Aantal kamers: 4

Type huis: Woonruimte

Vraagprijs: € 600.000,00

Karel du Jardinstraat 14 3

KAREL DU JARDINSTRAAT 14-3, 1072 SJ AMSTERDAM

Op nog geen 5 minuten lopen van metrostation De Pijp en het Sarphatipark ligt dit uiterst zonnige (op zuid gelegen) vierkamerappartement (ca. 90m²). De woning is gelegen op de derde en vierde etage en heeft zowel een balkon (derde verdieping) als dakterras (vierde verdieping) aan de achterzijde met prachtig uitzicht op de Amsteltoren.

Bereikbaarheid:
Het appartement ligt midden in de Nieuwe Pijp in een opvallend rustige straat (eenrichtingsverkeer, geen doorgangsweg), om de hoek van het bruisende Van der Helstplein met een keur aan café’s en restaurants. Daarbij is de woning gunstig gelegen ten opzichte van ringweg A10 (afslag RAI). Met het openbaar vervoer bent u binnen no-time op het Centraal Station of op station Amsterdam-Zuid, aangezien metrohalte De Pijp op nog geen 5 minuten loopafstand is gelegen.

Indeling
Derde verdieping
Entree van het appartement, hal met toegang tot alle vertrekken. Twee ruime slaapkamers aan de voorzijde gelegen. De lichte woonkamer biedt aan de achterzijde toegang tot het zonnige balkon. De ruime open keuken is tevens aan de achterzijde gelegen en is voorzien van een 4-pits inductieplaat, vaatwasser, oven, koelkast en vriezer. De badkamer is bereikbaar vanaf de hal en beschikt over een inloop rainshower en wastafel, het toilet met fontein is apart. Middels een vaste trap is er vanuit de woonkamer toegang tot de derde slaapkamer op de vierde verdieping.

Vierde verdieping
Slaapkamer met eigen badkamer voorzien van rainshower, wastafel en toilet. Vanuit deze slaapkamer is er middels openslaande deuren toegang tot het fraaie en nieuw aangelegde dakterras dat volledig op het zuiden is georiënteerd en waar u dus de hele dag kunt genieten van de zon!

Karel du Jardin: Landschap- en dierenschilder (1622-1678)

Bijzonderheden:
– Vierkamerappartement van ca. 90m² (NEN2580);
– Balkon en dakterras vol op het zuiden (samen ca. 15m²);
– Vierde verdieping is recentelijk gerenoveerd, inclusief de aanleg van het dakterras;
– Gezonde VVE, professioneel beheer door Ymere VVE diensten;
– Servicekosten: ca. 119,07 per maand;
– Afgekochte erfpacht t/m 31-08-2060;
– Gelegen op een toplocatie midden in de Pijp op loopafstand van alles wat hip & happening is;
– Oplevering in overleg;
– Parkeren via vergunningstelsel.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Beelden

Bezichtiging

Reageren

 • contactgegevens

 • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.

Attendeer een vriend op dit object

DOE EEN BOD

Welk bod (koopsom, kosten koper) wilt u uitbrengen op object Karel du Jardinstraat 14

Doe een bod formulier op de individuele vastgoed pagina's
 • Vul onderstaande gegevens in zodat wij uw bod kunnen overleggen. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.
 • contactgegevens

 • overige bepalingen

 • Date Format: MM slash DD slash YYYY
 • condities

  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte, welke ondertekening dient te geschieden uiterlijk binnen zeven werkdagen na wilsovereenstemming, onder de normale bepalingen en condities als opgenomen in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper toegezonden relevante stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.
 • * Verplicht invullen