HoofdFoto
Karel du Jardinstraat 5 2
AMSTERDAM

Oppervlakte: 73 m2

Aantal kamers: 3

Type huis: Woonruimte

Vraagprijs: € 475.000,00

Karel du Jardinstraat 5 2

Karel Du Jardinstraat 5-2, 1072 SC Amsterdam

Op nog geen vijf minuten lopen van metrostation De Pijp en het Sarphatipark ligt dit uiterst zonnige (op het zuiden gelegen) twee/driekamerappartement (tweede slaapkamer optioneel). De woning (ca. 73m²) is gelegen op de tweede etage en heeft zowel een balkon aan de achterzijde als een balkon aan de voorzijde.

Bereikbaarheid:
Het appartement ligt midden in de Nieuwe Pijp in een opvallend rustige straat (eenrichtingsverkeer, geen doorgangsweg), om de hoek van het bruisende Van der Helstplein met een keur aan cafés en restaurants. Daarbij is de woning gunstig gelegen ten opzichte van ringweg A10 (afslag RAI). Met het openbaar vervoer bent u binnen no-time op het Centraal Station of op station Amsterdam-Zuid, aangezien metrohalte De Pijp op nog geen vijf minuten loopafstand is gelegen.

Indeling:
Via de Belgische hartstenen buitentrap bereikt u de deur waar u middels de trap op de tweede verdieping komt. Entree van het appartement, hal met toegang tot alle vertrekken. Een ruime slaapkamer aan de voorzijde gelegen. De lichte woonkamer biedt aan de achterzijde toegang tot het zonnige balkon dat op het westen is georiënteerd en waar u vanaf de middag kunt genieten van de zon. De open keuken is tevens aan de achterzijde gelegen en is voorzien van een 4-pits gasfornuis, vaatwasser, oven, koelkast en vriezer. De badkamer is bereikbaar vanaf de woonkamer en beschikt over een douche, een ligbad met jets, wastafel, toilet en tevens een aansluiting voor een wasmachine.

Opties:
Dit appartement biedt veel mogelijkheden. De mogelijkheid is er een tweede slaapkamer aan de voorzijde te creëren. Anderzijds kan er ook een tweede slaapkamer aan de achterzijde gerealiseerd worden, op de plek waar nu de keuken en deels de badkamer is gesitueerd. Op de plattegronden is goed te zien hoe de opties eruit komen te zien.

Karel du Jardin:
Landschap- en dierenschilder (1622-1678).
(bron: Stadsatlas Amsterdam)

Bijzonderheden:
– Appartementsrecht van ca. 73m² (NEN2580 meetrapport aanwezig)
– Gezonde VVE, bestaande uit vier woningen en drie leden
– Het betreft een gemeentelijk monument
– Maandelijkse servicekosten bedragen € 80,-
– Gelegen op erfpachtpacht grond. Einde tijdvak 30-09-2041. Alg. bep. 2000 (aanvraag ingediend)
Jaarlijkse canon: € 117,27
– Gelegen op een toplocatie midden in de Pijp op loopafstand van alles wat hip & happening is
– Rustige straat (eenrichtingsverkeer, geen doorgangsweg)
– Parkeren via vergunningstelsel. Bron: parkeren en verkeer gemeente Amsterdam
– Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Beelden

Bezichtiging

Reageren

 • contactgegevens

 • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.

Attendeer een vriend op dit object

DOE EEN BOD

Welk bod (koopsom, kosten koper) wilt u uitbrengen op object Karel du Jardinstraat 5

Doe een bod formulier op de individuele vastgoed pagina's
 • Vul onderstaande gegevens in zodat wij uw bod kunnen overleggen. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.
 • contactgegevens

 • overige bepalingen

 • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
 • condities

  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte, welke ondertekening dient te geschieden uiterlijk binnen zeven werkdagen na wilsovereenstemming, onder de normale bepalingen en condities als opgenomen in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper toegezonden relevante stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.
 • * Verplicht invullen