HoofdFoto
Karel du Jardinstraat 64 2
AMSTERDAM

Oppervlakte: 74 m2

Aantal kamers: 3

Type huis: Woonruimte

Vraagprijs: € 450.000,00

Karel du Jardinstraat 64 2

KAREL DU JARDINSTRAAT 64-2, 1073 TD AMSTERDAM

Drie kamer appartement gelegen in het meest levendige deel van Amsterdam, De Pijp! Nabij de gezellige Albert Cuypstraat. Wonen in de Pijp, Amsterdam zuid aan je voeten en toch lekker vrij ademen in het groen van het nabij gelegen Sarphatipark. Dit driekamer appartement van circa 74m2 beschikt tevens over een ruim zonnig balkon van ca. 7 m2.

Bereikbaarheid:
Het appartement ligt midden in de Nieuwe Pijp in een opvallend rustige straat (eenrichtingsverkeer, geen doorgangsweg), om de hoek van het bruisende Van der Helstplein met een keur aan cafés en restaurants. Daarbij is de woning gunstig gelegen ten opzichte van ringweg A10 (afslag RAI). Met het openbaar vervoer bent u binnen no-time op het Centraal Station of op station Amsterdam Zuid, aangezien metrohalte De Pijp op nog geen 5 minuten loopafstand is gelegen.

Indeling
Tweede verdieping
Entree. Ruime hal met toegang tot alle vertrekken. Twee ruime slaapkamers, gelegen aan de voorzijde. De lichte eet/woonkamer biedt aan de achterzijde toegang tot het zonnige balkon. De ruime dichte keuken is tevens aan de achterzijde gelegen en is voorzien van een vaatwasser, Smeg gasfornuis/oven en een RVS afzuigkap. De nette badkamer is bereikbaar vanaf de hal en beschikt over een inloopdouche, wastafel, toilet met fontein.

De indeling is zonder veel moeite gemakkelijk aan te passen en biedt dus verschillende mogelijkheden.

Karel du Jardin:
Landschap- en dierenschilder (1622-1678).
(bron: Stadsatlas Amsterdam)

Bijzonderheden:
– Ruim driekamerappartement van ca. 74m² (NEN2580 meetrapport aanwezig)
– Ruim zonnig balkon gelegen op het zuiden van ca. 7m²
– Gezonde VVE, professioneel beheerd door De Alliantie VVE diensten
– Servicekosten bedragen € 80,26 per maand
– Recht van erfpacht, afgekocht tot 30-11-2050
– Gelegen op een toplocatie midden in de Pijp
– Oplevering in overleg
– Parkeren via vergunningstelsel (bron: Parkeren en verkeer gemeente Amsterdam)

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Beelden

Bezichtiging

Reageren

 • contactgegevens

 • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.

Attendeer een vriend op dit object

DOE EEN BOD

Welk bod (koopsom, kosten koper) wilt u uitbrengen op object Karel du Jardinstraat 64

Doe een bod formulier op de individuele vastgoed pagina's
 • Vul onderstaande gegevens in zodat wij uw bod kunnen overleggen. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.
 • contactgegevens

 • overige bepalingen

 • Date Format: MM slash DD slash YYYY
 • condities

  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte, welke ondertekening dient te geschieden uiterlijk binnen zeven werkdagen na wilsovereenstemming, onder de normale bepalingen en condities als opgenomen in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper toegezonden relevante stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.
 • * Verplicht invullen