HoofdFoto
Keizersgracht 129 D
AMSTERDAM

Oppervlakte: 78 m2

Aantal kamers: 2

Type huis: Woonruimte

Huur: € 1.600,00 per maand

Keizersgracht 129 D

KEIZERSGRACHT 129-D, 1015CJ AMSTERDAM (TE HUUR VOOR 6 MAANDEN)

Per 1 november beschikbaar voor 6 maanden: Zeer karakteristiek bovenhuis met één slaapkamer gelegen in een monumentaal pand aan de Keizersgracht in Amsterdam. Het pand is voorzien van lift (tot de tweede etage). De woning is gelegen op de vierde etage.

Bereikbaarheid:
Het appartement is gelegen tussen de Prinsenstraat en de Leliegracht. Het appartement ligt zeer rustig. In de directe omgeving bevinden zich de “negen straatjes” met karakteristieke winkeltjes en restaurants, de Leidsestraat, en het Koningsplein. Het centraal station is gelegen op korte afstand met al haar verbindingen (Station Zuid WTC/Schiphol Airport).

De Keizersgracht, genoemd naar keizer Maximiliaan van Oostenrijk, is de breedste gracht in het centrum van Amsterdam.

Indeling:
Begane grond:
Statig gemeenschappelijke entree waarmee u zowel via de trap als de lift naar de tweede etage gaat. Vanaf daar neemt u twee brede trappen naar de vierde etage.

Entree, hal met ruimte voor de garderobe en toilet met fontein. De fraaie woonkamer is aan de voorzijde gelegen en heeft prachtig uitzicht op de Keizersgracht. De woonkamer is voorzien van een sfeervolle open haard. De half open keuken is voorzien van 4-pits gasfornuis, kleine vaatasser, magnetron en koelkast. De badkamer is centraal gelegen in het appartement en beschikt over een douche en dubbele wastafel. Vanaf de hal is de wasruimte bereikbaar met wasmachine. De slaapkamer is aan de achterzijde gelegen en heeft nog toegang tot een ruime bergkast met extra ijskast. Het appartement wordt gemeubileerd aangeboden voor zes maanden.

Bijzonderheden:
– Appartement van ca. 78 m²
– 1 slaapkamer
– Gemeubileerd
– Uniek appartement in de kap van een monumentaal pand
– Het pand is voorzien van lift t/m de 2e verdieping, daarna twee brede trappen
– Fietsenberging op de begane grond
– Twee maanden waarborgsom
– Huurtermijn 6 MAANDEN
– Beschikbaar per 1 november 2019
– Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Beelden

Bezichtiging

Reageren

 • contactgegevens

 • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.

Attendeer een vriend op dit object

DOE EEN BOD

Welk bod (koopsom, kosten koper) wilt u uitbrengen op object Keizersgracht 129

Doe een bod formulier op de individuele vastgoed pagina's
 • Vul onderstaande gegevens in zodat wij uw bod kunnen overleggen. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.
 • contactgegevens

 • overige bepalingen

 • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
 • condities

  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte, welke ondertekening dient te geschieden uiterlijk binnen zeven werkdagen na wilsovereenstemming, onder de normale bepalingen en condities als opgenomen in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper toegezonden relevante stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.
 • * Verplicht invullen