HoofdFoto
Keizersgracht 515 C
AMSTERDAM

Oppervlakte: 176 m2

Aantal kamers: 6

Type huis: Woonruimte

Vraagprijs: € 1.800.000,00

Keizersgracht 515 C

KEIZERSGRACHT 515 C, 1017 DN AMSTERDAM

Een uniek begane grond appartement (ca. 176 m²) met een schitterende privé stadstuin (ca. 403 m²), gelegen in een oase van rust in een gerenoveerd appartementencomplex. Door de 4 meter hoge ramen aan de achterzijde heeft u vanuit de woonkamer een prachtig uitzicht op de privé stadstuin met tuinschuren over de volle breedte van de tuin en een berging in de onderbouw. Het complex is voorzien van een lift.

Ligging:
Op bijzondere locatie, gelegen aan één van de vier hoofdgrachten in Amsterdam tussen het bekende winkelgebied “Leidsestraat” en de antiquariaat winkels in de “Nieuwe Spiegelstraat”, bevindt zich een schitterend appartementsrecht met tuin. Zeer centraal gelegen met onder andere de Stopera, Koninklijk Theater Carré en Museum de Hermitage. In de nabije omgeving is een ruim aanbod van internationale musea, kunstgalerijen, voortreffelijke restaurants en gezellige lunchrooms. De auto kan in verschillende garages in buurt geparkeerd worden, o.a onder de Stopera, en openbaar vervoer is volop aanwezig. Zowel het Centraal Station als het Amstelstation liggen in de buurt. De onlangs geopende Halte Noord – Zuid metrolijn vindt u op loopafstand.

Indeling:
Statige entree met klassieke deurenpartij.

Begane grond:
Entree, hal, garderobekast, separaat toilet met fontein, ruime slaapkamer met inbouwkast, badkamer v.v. douche, wastafel en wasmachine/drogeraansluiting. Ruime en lichte woonkamer met 10 meter brede ramenpartij aan de achterzijde met uitzicht op de tuin. Luxe open keuken (Bulthaup) voorzien van 5-pits gasfornuis, oven, magnetron, koelkast, vriezer en afwasmachine. Eetgedeelte. Masterbedroom gelegen aan de achterzijde met tevens grote ramen met uitzicht op de tuin. Tweede separate toilet met fontein. De badkamer is voorzien van een ligbad, douche, wastafel en designradiator. Derde ruime slaapkamer. Berg/voorraadkast. Er bevindt zich een berging in de onderbouw.

Vanuit de woonkamer deur naar de schitterende tuin waar vrijwel de hele dag zon is. Aan de achterzijde van de tuin bevinden zich de tuinschuren over de volle breedte van de tuin.

Souterrain:
Twee ruime werk/slaapkamers gelegen aan de tuinzijde.

In de onderbouw bevindt zich 1 berging.

Keizersgracht:
Vernoemd naar Keizer Maximiliaan, aartshertog van Oostenrijk, die in 1489 aan Amsterdam het privilege schonk de keizerskroon op het wapen voeren. (Bron: Stadsatlas Amsterdam).

Bijzonderheden:
– Uniek appartement (ca. 176 m²) gelegen op de begane grond
– Riante privé stadstuin (ca. 403 m²)
– Bergingen (ca. 36 m²)
– 5 Slaapkamers, 2 badkamers
– 5 Bergingen achter in de tuin (waarvan twee geregeld via een erfdienstbaarheid).
– 1 Separate berging in de onderbouw
– Bouwjaar omstreeks 1909
– Gelegen op eigen grond
– VvE professioneel beheerd (meerjaren onderhoudsplan aanwezig)
– Servicekosten bedragen € 463,- per maand
– CV-ketel ( Nefit 2011)
– Hoge plafonds (3,25 m)
– Dubbelglas
– Video-intercom
– Houten vloer
– Parkeren via vergunningsstelsel
– Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Beelden

Bezichtiging

Reageren

 • contactgegevens

 • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.

Attendeer een vriend op dit object

DOE EEN BOD

Welk bod (koopsom, kosten koper) wilt u uitbrengen op object Keizersgracht 515

Doe een bod formulier op de individuele vastgoed pagina's
 • Vul onderstaande gegevens in zodat wij uw bod kunnen overleggen. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.
 • contactgegevens

 • overige bepalingen

 • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
 • condities

  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte, welke ondertekening dient te geschieden uiterlijk binnen zeven werkdagen na wilsovereenstemming, onder de normale bepalingen en condities als opgenomen in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper toegezonden relevante stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.
 • * Verplicht invullen