HoofdFoto
Keizersgracht 746 2A
AMSTERDAM

Oppervlakte: 54 m2

Aantal kamers: 1

Type huis: Woonruimte

Vraagprijs: € 425.000,00

Keizersgracht 746 2A

Keizersgracht 746-2A, 1017 EX Amsterdam

Unieke woning aan de Keizersgracht in een gerenoveerd appartementencomplex, in een statig grachtenpand. Het appartement is heerlijk licht door de vele raampartijen en de plafondhoogte van 3.21 meter! De woning heeft tevens een prachtig uitzicht op de groene binnentuinen. De authentieke details zoals de statige hal, trappen en glas-in-lood ramen in het complex zijn bewaard gebleven.

Ligging/bereikbaarheid:
De studio is gelegen op een bijzondere locatie, gelegen aan één van de vier hoofdgrachten in het centrum van Amsterdam. Het appartement is gelegen ter hoogte van de Reguliersgracht en de Utrechtsestraat. De welbekende Leidsestraat met een ruim aanbod aan winkels en boetieks alsmede de Nieuwe Spiegelstraat met een groot aantal antiquairs bevinden zich in de buurt van de woning. In de nabije omgeving bevinden zich ook de Stopera, Koninklijk Theater Carré en de Hermitage. Ook gezellige restaurants, cafés en lunchrooms zijn op loopafstand gelegen. Middels een mooie uitvalsweg is de woning goed bereikbaar. Zowel met de auto, die in een van de parkeergarages geparkeerd kan worden, maar ook met het openbaar vervoer. De tramhalte is praktisch voor de deur. Zowel het Centraal Station als het Amstelstation liggen in de buurt. Ook de metrohalte van de Noord-Zuidlijn is dichtbij de woning.

Indeling:
Gemeenschappelijke entree, toegang tot klassieke hal. Middels de statige houten trap bereikt u de tweede verdieping.

Tweede verdieping:
Entree op de tweede verdieping. Ruime hal met separaat toilet en een afgesloten aparte meterkast. Toegang tot de woonruimte met hoge plafonds waar de authentieke balken in zicht zijn, wat zorgt voor een bijzondere en chique uitstraling. De ruime woonkamer/studio beschikt over veel raampartijen waardoor de woning heerlijk licht is.

De open keuken, voorzien van diverse inbouwapparatuur is in de hoek van de woning gesitueerd. In het midden van de woning bevindt zich een authentieke openhaard. Aan opbergruimte is ook gedacht, er is een grote (garderobe)kast. De ruime badkamer beschikt over een inloopdouche en separate wasbak. In de badkamer liggen prachtige originele marmeren tegels, tevens is hier de wasmachineaansluiting gesitueerd. Door de gehele woning ligt een houten vloer.

Keizersgracht:
Vernoemd naar Keizer Maximiliaan, aartshertog van Oostenrijk, die in 1489 aan Amsterdam het privilege schonk de keizerskroon op het wapen voeren. (Bron: Stadsatlas Amsterdam).

Bijzonderheden:

– Appartementsrecht van ca. 54m² (NEN2580 meetrapport aanwezig)
– Gelegen op eigen grond
– Rijksmonument
– Unieke plafondhoogte > 3.00 meter
– Berging in de kelder
– Gezonde, actieve VvE
– Maandelijkse servicekosten bedragen € 146,30 (inclusief stookkosten)
– Parkeren via vergunningstelsel. Bron: parkeren en verkeer gemeente Amsterdam
– Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Beelden

Bezichtiging

Reageren

 • contactgegevens

 • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.

Attendeer een vriend op dit object

DOE EEN BOD

Welk bod (koopsom, kosten koper) wilt u uitbrengen op object Keizersgracht 746

Doe een bod formulier op de individuele vastgoed pagina's
 • Vul onderstaande gegevens in zodat wij uw bod kunnen overleggen. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.
 • contactgegevens

 • overige bepalingen

 • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
 • condities

  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte, welke ondertekening dient te geschieden uiterlijk binnen zeven werkdagen na wilsovereenstemming, onder de normale bepalingen en condities als opgenomen in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper toegezonden relevante stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.
 • * Verplicht invullen