HoofdFoto
Kinkerstraat 66 D
AMSTERDAM

Oppervlakte: 64 m2

Aantal kamers: 4

Type huis: Woonruimte

Vraagprijs: € 475.000,00

Kinkerstraat 66 D

Kinkerstraat 66-D, 1053DZ Amsterdam
Bijzonder driekamerappartement (ca. 64m²) verdeeld over de derde en vierde woonverdieping (geen bovenburen!) op een fantastische locatie in Amsterdam! Het complex waar het appartement deel van uitmaakt is in 2013 volledig gerenoveerd.

Het pand
Gebouwd in 1891 door de bekende architect J. Driessen is het pand een pronkstuk uit het fin de siècle. Het bouwwerk bestaat uit dertien panden met uiteenlopende rijk versierde gevels vol beeldhouwwerkjes en ornamenten. Na jaren strijd tegen verkrotting, speculatie en leegstand is Vinkzicht in samenwerking met stadsdeel Oud-West ontwikkelt en zijn de bijzondere voorgevels volledig gerestaureerd en gerenoveerd.
Vinkzicht heeft de status van gemeentelijk monument. Dat komt niet alleen door de opvallende voorgevels, maar ook vanwege het unieke daklandschap met de bijzondere geveltoppen en dakkapellen aan de voorzijde die beeldbepalend zijn voor Amsterdam en de minder bekende contrasterende puntdaken en on-Nederlandse gevels aan de achterzijde. Ook de winkelpuien met waardevolle details en glas-in-lood uit de jaren twintig hebben aan de status van monument bijgedragen.

Bereikbaarheid:
Gelegen in Oud-West, op de rand met de gezellige Jordaan en de binnenstad van Amsterdam. Het appartement is gelegen om de hoek van de Ten Katemarkt waar u 6 dagen per week terecht kunt voor al uw dagelijkse boodschappen. Bij de populaire ‘Hallen’ kunt u naar de film, een hapje eten, borrelen of een van de vele lokale winkeltjes bezoeken. Oud-West kenmerkt zich verder door een groot aanbod aan leuke winkelstraten (Kinkerstraat, Overtoom), restaurants en cafés.

Indeling
Entree op de tweede verdieping met meterkast.

Derde verdieping:
Woonkamer met 2 grote ramen gelegen aan de voorzijde. Open keuken v.v. koelkast en afwasmachine. Slaap/studeerkamer gelegen aan de achterzijde. Badkamer v.v. douche, wastafel en toilet.

Vierde verdieping:
Overloop. 2 ruime slaapkamers met originele balken gelegen aan de voor- en achterzijde. Bergruimte met wasmachine- en drogeraansluiting.
Door het gehele appartement ligt een fraaie eikenhouten parketvloer.

Kinkerstraat:
Johannes Kinker (1765-1845), dichter en advocaat in Amsterdam en Den Haag, daarna hoogleraar te Luik. Vertaalde werk van Shakespeare en Schiller. (Bron: Stadsatlas Amsterdam)

Bijzonderheden:
– Appartementsrecht van ca. 64m² (NEN2580)
– Twee slaapkamers
– Géén bovenburen!
– Complex is in 2013 volledig vernieuwbouwd
– Gemeentelijk monument
– Erfpacht, jaarlijkse canon bedraagt €1.847,25
– Tijdvak loopt tot 31-10-2061 (Algemene bepalingen 2000)
– VVE bestaande uit 4 leden
– Maandelijkse bijdrage €98,55
– Parkeren via het vergunningsstelsel
– Oplevering in overleg, kan snel

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Beelden

Bezichtiging

Reageren

 • contactgegevens

 • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.

Attendeer een vriend op dit object

DOE EEN BOD

Welk bod (koopsom, kosten koper) wilt u uitbrengen op object Kinkerstraat 66

Doe een bod formulier op de individuele vastgoed pagina's
 • Vul onderstaande gegevens in zodat wij uw bod kunnen overleggen. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.
 • contactgegevens

 • overige bepalingen

 • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
 • condities

  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte, welke ondertekening dient te geschieden uiterlijk binnen zeven werkdagen na wilsovereenstemming, onder de normale bepalingen en condities als opgenomen in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper toegezonden relevante stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.
 • * Verplicht invullen