HoofdFoto
Koninginneweg 149 HS
AMSTERDAM

Oppervlakte: 195 m2

Aantal kamers: 4

Type huis: Woonruimte

Vraagprijs: € 1.475.000,00

Koninginneweg 149 HS

KONINNEWEG 149-HS, 1075 CM AMSTERDAM

Om de hoek van het Vondelpark, gelegen aan de statige Koninginneweg treft u dit zeer ruime en sfeervolle twee laags benedenhuis met een totaal woonoppervlakte van ca. 195m² . Het huis heeft een ruime achtertuin van ca. 86m² gelegen op het zonnige zuiden.

Bereikbaarheid Dit pand ligt direct nabij alles wat Oud-Zuid zo’n aantrekkelijke en aangename woonomgeving maakt. Op loopafstand heeft u een grote keuze aan gezellige cafés en restaurants, leuke winkels, diverse supermarkten, speciaalzaken, musea, het Concertgebouw en natuurlijk het Vondelpark. Verder zijn er verschillende scholen en kinderopvang mogelijkheden in de directe nabijheid. Tevens zijn er goede openbaar vervoer verbindingen en is de bereikbaarheid van de Ringweg A10 en de A4 uitstekend.

Indeling Begane grond:

Eigen entree. De hal geeft u toegang tot alle vertrekken. Aan de voorzijde treft u een ruime slaapkamer met aparte douche en wastafel. Aan de achterzijde zijn er nog twee slaapkamers, waarvan één de masterbedroom. Via beide kamers heeft u toegang tot de ruime tuin. In het midden van de met marmer beklede gang, is de badkamer. De badkamer is voorzien van een dubbele wastafel, toilet, bidet, ligbad en een inloopdouche. In een aparte wasruimte
is de CV ketel en zijn de benodigde aansluitingen voor een wasmachine/droger . Verder is er nog een separaat toilet met een antiek fonteintje, een ruime berging en een kelder van ca. 17 m².

In de ruime en zonnige achtertuin van ca. 86m² staat een geïsoleerd houten tuinhuis, die ook voorzien is van elektriciteit. Perfect te gebruiken als studiekamer, sport- of hobbyruimte.

Eerste verdieping:

Deze woonlaag is de eye catcher van het huis. Een imposante ruimte : breder, hoger en dieper dan een gemiddelde Amsterdam Zuid huis. Dit geeft de woonkamer en open keuken een uitzonderlijk ruimtelijke karakter. Hoge oorspronkelijke ornamentenplafonds van 3.63m, 7 meter breedte, marmeren schouw met open haard en massief afzelia houten vloer. Aan de voorzijde is een glazen erker vanwaar u aan alle kanten uitkijkt over de schitterend kronkelende Koninginneweg.

Aan de tuinzijde is er een grote open woonkeuken, die voorzien is van diverse inbouwapparatuur en in de zonnige serre zijn openslaande deuren met balkon.

Het gehele appartement is voorzien van dubbel glas, waardoor het weldadig stil is.

Koninginneweg:
Genoemd naar de toenmalige koningin Emma (zie Emmalaan, Adelheid Emma Wilhelmina Theresia van Waldeck- Prymont (1858-1934). Tweede echtgenote van Koning Willem III, koningin- regentes van 1890 tot 1898, moeder van koningin Wilhelmina. (Bron: Stadsatlas Amsterdam)

Bijzonderheden:
– Appartementsrecht, 195m² (NEN-2580 meetrapport aanwezig)
– Ruime achtertuin van ca. 86 m² gelegen op het zuiden
– Volle eigendom, dus geen erfpacht
– Plafondhoogte van 3.63m
– Geheel voorzien van dubbel glas
– Drie slaapkamers
– Eigen opgang
– VvE bestaande uit 2 leden
– Maandelijkse servicekosten bedragen € 160,-
– Openhaard, hout gestookt
– Parkeren via vergunningstelsel (gemeente Amsterdam)
– Oplevering in overleg.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Beelden

Bezichtiging

Reageren

 • contactgegevens

 • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.

Attendeer een vriend op dit object

DOE EEN BOD

Welk bod (koopsom, kosten koper) wilt u uitbrengen op object Koninginneweg 149

Doe een bod formulier op de individuele vastgoed pagina's
 • Vul onderstaande gegevens in zodat wij uw bod kunnen overleggen. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.
 • contactgegevens

 • overige bepalingen

 • condities

  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte, welke ondertekening dient te geschieden uiterlijk binnen zeven werkdagen na wilsovereenstemming, onder de normale bepalingen en condities als opgenomen in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper toegezonden relevante stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.
 • * Verplicht invullen