HoofdFoto
Koolwitjestraat 116
AALSMEER

Oppervlakte: 124 m2

Aantal kamers: 5

Type huis: Woonruimte

Vraagprijs: € 475.000,00

Koolwitjestraat 116

Koolwitjestraat 116, 1432 ND Aalsmeer

Perfect ingedeelde hoekwoning van circa 124m2 met een ruime voor- en achtertuin. In de achtertuin bevinden zich een schuur/berging en een carport voor het parkeren van uw auto. Gelegen in een van de populairste nieuwbouwwijken van Aalsmeer!

Locatie/bereikbaarheid:
Nieuw-oosteinde is gelegen in het landelijk gebied tussen Amstelveen en Aalsmeer. Water, groen en rust zijn de kindvriendelijke kenmerken van deze wijk en de omgeving. Nieuw-Oosteinde is goed bereikbaar via de nieuwe verbindingsweg N201, A2, A4 en de A9. Daarnaast ligt het nabij Schiphol, Amstelveen, het Amsterdamse Bos en Amsterdam. Er is een goede ov-verbinding met het Amstelveen busstation, Amsterdam WTC en Amsterdam CS. Een brede school en een winkelcentrum voor de dagelijkse boodschappen bevinden zich op loopafstand. Op fietsafstand zijn diverse sportclubs zoals: tennis, voetbal en hockey bereikbaar.

Indeling
Via de voortuin komt u uit bij de voordeur (entree).

Begane grond:
Ruime hal met separaat toilet. Mooie ruime woon-/eetkamer met openkeuken. De keuken heeft een kookeiland en diverse inbouwapparatuur.

Eerste verdieping:
Via de interne trap komt u uit in de hal. In de hal treft u een tweede separaat toilet. Aan de voorzijde twee ruime slaapkamers. Via de grotere slaapkamer is er toegang tot het balkon. In het midden bevindt zich de badkamer die is voorzien van een douche, ligbad en dubbele wastafel. Aan de achterkant is een ruime slaapkamer over de hele breedte van het huis.

Tweede verdieping:
In de kapverdieping is nog een ruime slaapkamer. Op deze verdieping is extra bergruimte gecreëerd en tevens een wasruimte met wasmachineaansluiting.

Vliering:
In de kap is een vliering die zorgt voor extra bergruimte.

Tuin:
Aan de voor- en achterzijde een goed verzorgde tuin, met in de achtertuin een berging/schuur en een carport waar plaats is voor één auto.

Bijzonderheden:
– Woonoppervlakte van circa 124 m2 (NEN2580 Meetrapport aanwezig)
– Perceeloppervlakte van circa 150 m2
– Tuin gelegen op het zuiden aangrenzend aan een hofje met alleen bestemmingsverkeer
– Gelegen op eigen grond dus géén erfpacht
– Oplevering in overleg.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.

Beelden

Bezichtiging

Reageren

 • contactgegevens

 • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.

Attendeer een vriend op dit object

DOE EEN BOD

Welk bod (koopsom, kosten koper) wilt u uitbrengen op object Koolwitjestraat 116

Doe een bod formulier op de individuele vastgoed pagina's
 • Vul onderstaande gegevens in zodat wij uw bod kunnen overleggen. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.
 • contactgegevens

 • overige bepalingen

 • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
 • condities

  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte, welke ondertekening dient te geschieden uiterlijk binnen zeven werkdagen na wilsovereenstemming, onder de normale bepalingen en condities als opgenomen in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper toegezonden relevante stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.
 • * Verplicht invullen