HoofdFoto
Leonardostraat 11 2
AMSTERDAM

Oppervlakte: 216 m2

Aantal kamers: 6

Type huis: Woonruimte

Vraagprijs: € 1.825.000,00

Leonardostraat 11 2

Leonardostraat 11 2 Amsterdam

Uniek en hoogwaardig verbouwd hoekappartement met een prachtig terras in statig appartementencomplex.

Dit zeer hoogwaardig verbouwde 6-kamerappartement (5 slaapkamers en 3 badkamers) van BVO 291 m² en GO 216 m² en 44 m² dakterras en eigen entree is gelegen op de tweede en derde verdieping in een statig en goed onderhouden appartementencomplex.

Het appartement is gelegen op de hoek van de Leonardostraat en de Gerrit van der Veenstraat. Door z’n hoekligging op het zuidwesten en de grote ramen ademt het appartement een uitzonderlijk lichte en zonnige sfeer.

Het appartement is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer en door de diverse uitvalswegen. Door de plannen aan de Zuidas zal deze omgeving zich de komende jaren nog verder positief ontwikkelen. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid voor de deur. De chique winkelstraten (P.C. Hooftstraat, C. Schuytstraat, Beethovenstraat, Van Baerlestraat), diverse musea (Van Gogh, Stedelijk en Rijksmuseum), maar ook het Concertgebouw en diverse restaurants/cafés, Vondelpark en Beatrixpark liggen op loop/fietsafstand van het appartement.

Indeling:
Eigen entree, prachtig ruim trappenhuis, zeer ruime hal met openslaande deuren naar de unieke ruime L-vormige woonkamer met open zeer luxe keuken met toegang tot het balkon. De luxe open keuken is voorzien van een vaatwasser, grote dubbele oven, dubbele koelkast, kookeiland met spoelbak, quooker pro en wijnkast. Slaapkamer aan de voorzijde met luxe badkamer voorzien van douche en wastafel, masterbedroom met toegang tot de zeer luxe badkamer voorzien van wc, douche, ligbad, dubbele wastafel (gelegen op de tweede verdieping). Op de derde verdieping bevinden zich drie grote slaapkamers met één grote badkamer voorzien van douche, toilet en wastafel. Vanuit de algemene hal heeft u toegang tot het zonnige ruime dakterras van 44 m2.

Bijzonderheden:

– Uniek en hoogwaardig verbouwd (2014)
– vijf slaapkamers en drie badkamers
– Oppervlakte woning: BVO 291 m² en GO 216 m²
– Dakterras: 44 m²
– Plafonds en vloeren geïsoleerd
– Eiken houten parketvloer gehele woning
– Erfpacht afgekocht tot 2052
– Vereniging van Eigenaren professioneel beheerd door Rappange
– Oplevering in overleg
– Parkeren via vergunningstelsel (2 vergunningen)

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds
wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid,
onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en
oppervlakten zijn indicatief.

Beelden

Bezichtiging

Reageren

 • contactgegevens

 • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.

Attendeer een vriend op dit object

DOE EEN BOD

Welk bod (koopsom, kosten koper) wilt u uitbrengen op object Leonardostraat 11

Doe een bod formulier op de individuele vastgoed pagina's
 • Vul onderstaande gegevens in zodat wij uw bod kunnen overleggen. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.
 • contactgegevens

 • overige bepalingen

 • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
 • condities

  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte, welke ondertekening dient te geschieden uiterlijk binnen zeven werkdagen na wilsovereenstemming, onder de normale bepalingen en condities als opgenomen in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper toegezonden relevante stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.
 • * Verplicht invullen