HoofdFoto
Leonardostraat 7 2
AMSTERDAM

Oppervlakte: 168 m2

Aantal kamers: 5

Type huis: Woonruimte

Vraagprijs: € 1.300.000,00

Leonardostraat 7 2

Leonardostraat 7 2, 1077 ET AMSTERDAM

Uniek en hoogwaardig verbouwd appartement met prachtig terras in statig appartementencomplex.

Dit zeer hoogwaardig verbouwd 5-kamerappartement ( twee tot drie slaapkamers en twee badkamers) van 168 m² en 59 m² terras heeft een eigen entree en is gelegen op de tweede en derde verdieping in een statig en goed onderhouden appartementencomplex. Het gebouw is gelegen op een unieke locatie in Amsterdam Oud Zuid.

Het appartement is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer en door de diverse uitvalswegen. Door de plannen aan de Zuidas zal deze omgeving zich de komende jaren nog verder positief ontwikkelen. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid voor de deur. De chique winkelstraten (P.C. Hooftstraat, C. Schuytstraat, Beethovenstraat, Van Baerlestraat), diverse musea (Van Gogh, Stedelijk en Rijksmuseum), maar ook het Concertgebouw en diverse restaurants/cafés, Vondelpark en Beatrixpark liggen op loop/fietsafstand van het appartement.

Indeling:
Eigen entree. Tweede verdieping: hal met dubbele garderobe, unieke woonkeuken met eet-en zitgedeelte met vrij uitzicht aan de achterzijde en toegang tot het balkon, separaat toilet en woonkamer-en suite aan de voorzijde. Slaapkamer met luxe badkamer voorzien van douche, wastafel en toilet. Derde verdieping; Masterbedroom met toegang tot de luxe badkamer voorzien van toilet, douche, wastafel gelegen op de derde verdieping. Verder is er prachtig dakterras van 59 m² en een ruime berging in de kapverdieping.

Bijzonderheden:

– Uniek en goed verbouwd
– twee/drie slaapkamers, 1 kleedkamer en twee badkamers
– Oppervlakte woning: 168 m²
– Terras: 59 m²
– Erfpacht afgekocht tot 31-01-2052
– AB 1994
– Balkon over de gehele achterzijde
– Berging in de kapverdieping
– Vereniging van Eigenaren professioneel beheerd door Rappange
– Oplevering in overleg
– Parkeren via vergunningstelsel (2 vergunningen)

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds
wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid,
onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en
oppervlakten zijn indicatief.

Beelden

Bezichtiging

Reageren

 • contactgegevens

 • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.

Attendeer een vriend op dit object

DOE EEN BOD

Welk bod (koopsom, kosten koper) wilt u uitbrengen op object Leonardostraat 7

Doe een bod formulier op de individuele vastgoed pagina's
 • Vul onderstaande gegevens in zodat wij uw bod kunnen overleggen. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.
 • contactgegevens

 • overige bepalingen

 • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
 • condities

  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte, welke ondertekening dient te geschieden uiterlijk binnen zeven werkdagen na wilsovereenstemming, onder de normale bepalingen en condities als opgenomen in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper toegezonden relevante stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.
 • * Verplicht invullen