HoofdFoto
Lijnbaansgracht 161 D
AMSTERDAM

Oppervlakte: 164 m2

Aantal kamers: 4

Type huis: Woonruimte

Vraagprijs: € 1.150.000,00

Lijnbaansgracht 161 D

Lijnbaansgracht 161 D, 1016 VX Amsterdam.

Unieke bovenwoning van ca. 164 m² met een zeer ruim en zonnig dakterras van ca. 64 m²! Gelegen op een toplocatie in Amsterdam Centrum.

Bereikbaarheid/ locatie:
De woning is zeer centraal gelegen aan de rand van het centrum, om de hoek van de 9-straatjes en de gezellige Jordaan. Uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer: diverse tram- en bushaltes bevinden zich op loopafstand. Met de auto bereikt u binnen no time de Ring A-10. Parkeren kan voor de deur of in de Q-park aan de Marnixkade. Deze buurt staat bekend om zijn gezellige sfeer door onder andere de authentieke bouwstijl, goede restaurants, gezellige cafés en bijzondere boetiekjes. Op loopafstand van het appartement kunt u terecht voor uw dagelijkse boodschappen bij onder andere Ekoplaza, Marqt en Albert Heijn. De Stadsschouwburg, het De La Mar theater, het Museumplein en het Vondelpark bevinden zich op een paar minuten fietsen. In de omgeving bevinden zich veel kinderdagverblijven en lagere scholen.

Indeling
Begane grond
Eigen entree, breed trappenhuis naar de derde verdieping.

Derde verdieping:
Zeer ruime woonkamer met aan de voorzijde grote raampartijen met prachtig uitzicht over de Lijnbaansgracht. Open keuken die is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Interne trap naar het dakterras, onder de trap is een ruime opbergkast. Aan de achterzijde een ruime lange hal met aan de voorzijde een berging/wasruimte, toilet en aangrenzend de eerste badkamer die is voorzien van een ligbad, douche, toilet en dubbele wastafel. Aan de achterzijde treft u de tweede badkamer voorzien van een douche met wastafel. Drie zeer ruime slaapkamers met aan de achterzijde openslaande deuren.

Lijnbaansgracht:
De lijnbanen van de touwslagerijen, de Lijnbaanssteeg dateert reeds uit de vijftiende eeuw toen de Singel de buitenste gracht was. De touwslager had voor de uitoefening van zijn bedrijf een vrij groot terrein nodig. Dat was alleen te vinden aan de buitenkant van de stad. De Lijnbanen lagen aan de stadskant van de gracht, dus binnen de schans. De Lijnbaansgracht heeft rond de gehele stad gelopen. Ze is thans op een aantal plaatsen gedempt en heeft daar andere namen gekregen, zoals Leidseplein, Kleine-Gartmanplantsoen, Frederiksplein, Maarten Jansz. Kosterstraat, Valckenierstraat en Plantage Muidergracht.

(Bron: Stadsatlas Amsterdam).

Bijzonderheden
– Appartementsrecht van ca. 164m² (NEN2580 meetrapport aanwezig)
– Gelegen op eigen grond
– Loftwoning in een oud pakhuis
– volledig, luxueus gerenoveerd met behoud van originele elementen van de hijsconstructie
– Volledige drempelloos parket met vloerverwarming, inbouwspots, inbouwspeakers, gashaard
– Veel daglichttoetreding door verschillende dakramen
– Toplocatie in Amsterdam centrum
– Drie slaapkamers, twee badkamers
– Hoogwaardige afwerking
– Zeer ruim en zonnig dakterras
– Kleine VvE, Lijnbaansgracht 161, professioneel beheerd
– Maandelijkse servicekosten bedragen € 50,-
– Parkeren via vergunningsstelsel, Q-Park Marnixstraat op loopafstand
– Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Beelden

Bezichtiging

Reageren

 • contactgegevens

 • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.

Attendeer een vriend op dit object

DOE EEN BOD

Welk bod (koopsom, kosten koper) wilt u uitbrengen op object Lijnbaansgracht 161

Doe een bod formulier op de individuele vastgoed pagina's
 • Vul onderstaande gegevens in zodat wij uw bod kunnen overleggen. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.
 • contactgegevens

 • overige bepalingen

 • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
 • condities

  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte, welke ondertekening dient te geschieden uiterlijk binnen zeven werkdagen na wilsovereenstemming, onder de normale bepalingen en condities als opgenomen in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper toegezonden relevante stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.
 • * Verplicht invullen