HoofdFoto
Lijnbaansgracht 298 I
AMSTERDAM

Oppervlakte: 63 m2

Aantal kamers: 3

Type huis: Woonruimte

Huur: € 1.800,00 per maand

Lijnbaansgracht 298 I

Lijnbaansgracht 298-I, 1017 RN AMSTERDAM

Aan de rand van het Spiegelkwartier met prachtig panoramisch uitzicht over de Lijnbaansgracht bieden wij dit unieke driekamerappartement (ca. 63m²) aan. Het appartement beschikt over een prachtige lichtinval.

Locatie/bereikbaarheid
Het appartement is gelegen op de Lijnbaansgracht tussen de Spiegelgracht en de Weteringstraat met vrij uitzicht over de Lijnbaansgracht. In de directe omgeving vindt u diverse eet- en uitgaansgelegenheden. De woning is centraal gelegen, diverse trekpleisters waaronder het Museumplein, Concertgebouw, Vondelpark en de Albert Cuypmarkt bevinden zich op korte afstand. De woning is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer, in de directe omgeving bevinden zich diverse tram- en bushaltes. Ook met de auto is dit object te bereiken.

Indeling
Gemeenschappelijke entree op de begane grond.

Eerste verdieping:
Entree, ruime woonkamer met prachtig vrij uitzicht over de Lijnbaansgracht. Doordat deze zijde van de woning grotendeels gelegen op het zuiden is gelegen is de lichtinval bijzonder fraai. Aan de achterzijde van het appartement bevindt zich de open woonkeuken met 4-pits gasfornuis, koelkast met vriezer en inbouwspots. De badkamer voorzien van douche, wastafel, toilet en wasmachine is tevens aan de achterzijde gelegen. Naast de badkamer bevindt zich de eerste slaapkamer. Daarnaast ligt een goed bemeten slaapkamer waar de C.V. netjes in een inbouwkast is geplaatst. In het gehele appartement ligt een fraaie houten vloer.

Lijnbaansgracht:
De lijnbanen van de touwslagerijen, de Lijnbaanssteeg dateert reeds uit de vijftiende eeuw, toen de Singel de buitenste gracht was. De touwslager had voor de uitoefening van zijn bedrijf een vrij groot terrein nodig. Dat was alleen te vinden aan de buitenkant van de stad. De Lijnbanen lagen aan de stadskant van de gracht, dus binnen de schans. De Lijnbaansgracht heeft rond de gehele stad gelopen. Ze is thans op een aantal plaatsen gedempt en heeft daar andere namen gekregen, zoals Leidseplein, Kleine Gartman-plantsoen, Frederiksplein, Maarten Jansz. Kosterstraat, Valckenierstraat en Plantage Muidergracht.
(Bron: Stadsatlas Amsterdam).

Bijzonderheden:
– Appartementsrecht van ca. 63m² (NEN2580 meetrapport aanwezig)
– Gelegen op een fantastische plek in het centrum van Amsterdam
– Prachtig vrij uitzicht over de Lijnbaansgracht
– Veel lichtinval
– Ruimte onder appartement betreft bedrijfsruimte, dus geen onderburen
– Huurprijs is exclusief gas/water/licht
– Twee maanden waarborgsom
– Oplevering kan per 1 maart
– Parkeren via vergunningstelsel. Bron: parkeren en verkeer gemeente Amsterdam

Beelden

Bezichtiging

Reageren

 • contactgegevens

 • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.

Attendeer een vriend op dit object

DOE EEN BOD

Welk bod (koopsom, kosten koper) wilt u uitbrengen op object Lijnbaansgracht 298

Doe een bod formulier op de individuele vastgoed pagina's
 • Vul onderstaande gegevens in zodat wij uw bod kunnen overleggen. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.
 • contactgegevens

 • overige bepalingen

 • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
 • condities

  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte, welke ondertekening dient te geschieden uiterlijk binnen zeven werkdagen na wilsovereenstemming, onder de normale bepalingen en condities als opgenomen in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper toegezonden relevante stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.
 • * Verplicht invullen