HoofdFoto
Lijnbaansgracht 326 B
AMSTERDAM

Oppervlakte: 47 m2

Aantal kamers: 2

Type huis: Woonruimte

Vraagprijs: € 500.000,00

Lijnbaansgracht 326 B

Lijnbaansgracht 324/325/326
Op de grens van Amsterdam Centrum en stadsdeel de Pijp bieden wij zes exclusieve, hoogwaardig gerenoveerde woningen aan. Deze woningen zijn voorzien van alle hedendaagse luxe en beschikken nog steeds over oude klassieke details waardoor de oorsprong van deze objecten niet vergeten kan worden. Met de recent gerestaureerde gevel is het pand een echte ‘’eye-catcher’’ in de buurt.
De Locatie
Het pand is gelegen aan de Lijnbaansgracht, tussen de Vijzelgracht en de Reguliersgracht. Deze buurt is rijk aan gezellige horecagelegenheden, vers winkels en leuke boetiekjes. Op Loopafstand bevinden zich meerdere supermarkten (o.a. Albert Heijn, Jumbo, Marqt en Ekoplaza). Ook zijn er meerdere parkeergarages te vinden in de nabije omgeving en is het openbaar vervoer uitstekend geregeld. Op loopafstand bevind zich het gloednieuwe metrostation Vijzelgracht (Noord-Zuidlijn) vanwaar u binnen enkele minuten op station Zuid – WTC of station Amsterdam Centraal staat. Ook luchthaven Schiphol is via deze weg eenvoudig te bereiken.
Zes Woningen
De Lijnbaansgracht 324 en 325, twee dubbele benedenwoningen die beschikken over een eigen entree, bereikbaar via het fraaie bordes aan de voorzijde. De eerste etage, Lijnbaansgracht 326A en 326B; dit zijn twee woningen van 47m². Op de tweede etage bevinden zich huisnummers 326C en 326D, twee dubbele bovenwoningen, waarbij 326C ook nog beschikt over een aparte entree.
De woningen variëren in grootte van 47m² tot 90m². Het karakteristieke pand is voorzien van een nieuwe fundering. Tevens is afgelopen jaar de buitengevel gerestaureerd, een nieuw zinken dak geplaatst op het achterhuis en zijn er stalen tussenpuien geplaatst tussen het voor- en achterhuis. Het pand kenmerkt zich door de prachtige gevel, de optredens en de raampartijen waardoor het een zeer luxe uitstraling heeft. De zes woningen beschikken over nieuwe antraciet grijze keuken met AEG apparatuur. De keuken is voorzien van een vaatwasser, ijskast en vriezer, afzuiger, 4-pits inductie kookplaat, combi-oven en betonnen aanrechtblad. Elke woning beschikt over een fraaie houten parket vloer. De Lucht toevoer wordt geregeld door mechanische ventilatie en er is modern luxe sanitair gebruikt.
Indeling
Lijnbaansgracht 324 en 325
Twee woningen gelegen op de begane grond met dezelfde indeling. Entree, woonkamer met naast de voordeur een garderobekast en daar tegenover de meterkast en cv-installatie. In het midden van de kamer bevindt zich een trap die naar de voorzijde leidt van het souterrain, dat volledig voorzien is van vloerverwarming. Hier bevindt zich het toilet en is er toegang tot de badkamer voorzien van inloop regendouche, dubbele wastafel en handoekenradiator. De eerste ruime slaapkamer bevindt zich hier aan de voorzijde met openslaande deuren naar de gracht toe. Op de beletage bevindt zich het achterhuis, dat middels een hal met glazen stalen pui aan het lichthof bereikbaar is vanuit het voorhuis. Deze hal geeft tevens toegang tot de woonkeuken. De keuken is voorzien van een 4-pits inductieplaat, vaatwasser, combi-oven, ijskast en vriezer. Vanuit de woonkeuken is er middels een tweede trap toegang tot het souterrain van het achterhuis. Als trapleuning is er voor gekozen om een ingebouwde zitbank voor de toekomstige keukentafel te gebruiken. Dit om de woonkeuken zo efficiënt mogelijk te kunnen benutten. De tweede slaapkamer bevindt zich hier en heeft mooi zicht op de steeg achter het huis.
Lijnbaansgracht 326A en 326B
Twee woningen gelegen op de eerste etage met dezelfde indeling. Bij binnenkomst direct bijzonder uitzicht door de glazen stalen pui. Naast de deur zit de video intercom en de thermostaat. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich de ruime slaapkamer met aan twee zijden dubbele ramen. Aangrenzend bevindt zich de badkamer voorzien van inloopdouche, dubbele wastafel, handoekenradiator, aansluitingen voor wasmachine en droger en elektrische vloerverwarming. De badkamer is zeer luxe afgewerkt. Aan de voorzijde bevindt zich de woonkamer met open keuken. Dit is een zeer lichte ruimte waar de mooie oude monumentale details zijn behouden. Het toilet is mechanisch geventileerd en achter het toilet bevindt zich de CV ketel. De voorzijde van de woning heeft prachtige, authentieke ramen die zorgen voor veel natuurlijke lichtinval en een fraai uitzicht over de gracht. De Lijnbaansgracht 326B is tot slot voorzien van een nieuwe open haard in een monumentale schouw.
Lijnbaansgracht 326C
Gelegen op de tweede en derde etage. Bij binnenkomst wederom direct bijzonder uitzicht door de glazen stalen pui. Naast de deur zit de video intercom en de thermostaat. Aan de achterzijde bevindt zich de keuken die beschikt over twee grote ramen. De keuken is voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur en is afgewerkt met een betonblad.
Aan de voorzijde bevindt zich de woonkamer die nog beschikt over de traditionele schouw met monumentaal tegelwerk, is voorzien van inbouwkasten en een balken plafond. Het separaat toilet is luxe afgewerkt en is voorzien van een inbouwkast waar de CV-ketel is geïnstalleerd. Centraal in de woonkamer is de trap die naar de derde etage gaat. Naast de trap is een inbouwkast. Dit is de enige woning die een tweede entree heeft. Het betreft hier de middelste deur aan de voorzijde van het pand. Deze opgang is grotendeels nog in originele monumentale staat en beschikt over een garderobe op de gang.
Op de derde etage bevindt zich recht tegenover de trap de ruime was/bergruimte en een separaat toilet. Aan de voorzijde tref je een zeer ruime slaapkamer, waar de balklaag aan het plafond nog zichtbaar is. Aan de achterzijde de zeer ruime badkamer. Deze lichte ruimte beschikt over een inloopdouche, dubbele wastafel, ligbad, handoekenradiator en elektrische vloerverwarming.
Lijnbaansgracht 326D
Gelegen op de tweede en derde etage. Bij binnenkomst valt meteen de grote hoeveel licht op, die wordt gecreëerd door de glazen stalen pui. Naast de deur zit de video intercom en de thermostaat. De keuken is aan de achterzijde gelegen en is voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur en is afgewerkt met een fraai betonblad.
Aan de voorzijde bevindt zich de woonkamer die nog beschikt over de traditionele monumentale schouw met open haard. De originele monumentale tegels zijn nog steeds zichtbaar en de woonkamer beschikt tevens over een fraaie monumentale inbouwkast. Het separate toilet is luxe afgewerkt en is voorzien van een inbouwkast waar de CV-ketel is geïnstalleerd. Centraal in woonkamer is de trap die naar de derde etage gaat. Naast de trap is een inbouwkast.
Op de derde etage treft u recht tegenover de trap de ruime was/bergruimte en een separaat toilet. Aan de voorzijde een zeer ruime slaapkamer waar de balken aan het plafond nog zichtbaar zijn. Aan de achterzijde de zeer ruime badkamer. Deze lichte ruimte beschikt over een inloopdouche, dubbele wastafel, ligbad, handoekenradiator en elektrische vloerverwarming.

Eigendomssituatie
Gelegen op eigen grond.

Gebruikte materialen:

– Kranen zijn mat zwart
– Houten parketvloer
– Zwarte opbouw spots en lichtstraten in dezelfde stijl
– Zwart schakel materiaal van Jung
– Zwart deurbeslag
– Alle verblijfsvertrekken zijn voorzien van kabel- en internet aansluiting
– Alle woningen zijn voorzien van video intercom
– Energie label C (326B heeft energie label B)
– Video intercom, camera systeem en buitenverlichting rondom het pand

Bijzonderheden
– Rijksmonument
– Funderingsherstel is uitgevoerd
– Gevel is gerestaureerd
– Nieuw zinken dak achterhuis
– Gelegen op eigen grond
– Veel originele monumentale details zoals gevel, plafonds, deuren, schouwen en inbouwkasten
– Onder voorbehoud splitsing in appartementsrechten
– Oplevering in overleg
– Alle woningen hebben fraai zicht op de gracht
– Projectnotaris Buma Algera Notariaat

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Beelden

Bezichtiging

Reageren

 • contactgegevens

 • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.

Attendeer een vriend op dit object

DOE EEN BOD

Welk bod (koopsom, kosten koper) wilt u uitbrengen op object Lijnbaansgracht 326

Doe een bod formulier op de individuele vastgoed pagina's
 • Vul onderstaande gegevens in zodat wij uw bod kunnen overleggen. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.
 • contactgegevens

 • overige bepalingen

 • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
 • condities

  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte, welke ondertekening dient te geschieden uiterlijk binnen zeven werkdagen na wilsovereenstemming, onder de normale bepalingen en condities als opgenomen in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper toegezonden relevante stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.
 • * Verplicht invullen