HoofdFoto
Linnaeushof 81 BG + 1
AMSTERDAM

Oppervlakte: 98 m2

Aantal kamers: 4

Type huis: Woonruimte

Vraagprijs: € 799.000,00

Linnaeushof 81 BG + 1

Linnaeushof 81 bg + I, 1098 KS te Amsterdam.

Schitterend gerenoveerd dubbel benedenhuis (98 m²), op de begane grond en één hoog, met zowel een voor- als een achtertuin. Het appartement is gelegen aan een idyllisch monumentaal hof. De Gorcumkerk, de tennisbanen, de prachtige bomen en de ruime en lichte woningen maken het Linnaeushof tot een bijzonder aangename woonomgeving. Het appartement is onlangs volledig gerenoveerd, telt thans 3 courante slaapkamers en is gelegen op eigen grond.

Kortom, een fantastisch huis op een unieke locatie!

Ligging/bereikbaarheid:
Op het nabijgelegen winkelcentrum Christiaan Huygensplein vindt u onder andere een Albert Heijn XL, drogisterijen, een openbare bibliotheek en een sportschool. Bent u een sportieveling? De Jaap Edenbaan en sportvelden liggen op 5 minuten fietsafstand, alsmede Park Frankendael. Het hierin gelegen huis Frankendael (vroeger een buitenplaats voor de rijke Amsterdammer) heeft een prachtig restaurant met terras. Ook Restaurant de Kas vindt u in dit park, gevestigd in een kassencomplex van de voormalige Amsterdamse Stadskwekerij uit 1929. Op de Middenweg vindt u vele leuke winkels en gezellige cafés en restaurants zoals restaurant Jacobsz, visrestaurant Bijvangst en bar Wiss. Amsterdam-oost is één van de meest gewilde wijken van Amsterdam op dit moment.
Het hofje ligt om de hoek bij de winkels van Middenweg en de Linnaeusstraat (Oostpoort). Ook het Amstel Station ligt binnen bereik (lijn 65 en de Connexionbussen 320, 322 en 327). Tram 9 en de bussen 41 en 357 brengen u naar het CS en het Muiderpoort Station. Oprit S113 gaat naar de ring A10.

Indeling:
Begane grond:
Fraai aangelegde voortuin. Eigen entree. Hal met separaat toilet. Sfeervolle en lichte woonkamer met aan achterzijde de voorbereidingen voor een ruime open keuken. Openslaande deuren aan achterzijde die toegang geven tot de zonovergoten tuin, gelegen op het zuid westen.

Eerste etage:
Overloop met ruime bergkast, voorzien van wasmachine-/drogeraansluiting. Masterbedroom aan achterzijde. Tweede slaapkamer wederom aan achterzijde. Derde slaapkamer aan voorzijde. In het midden van de etage bevindt zich de luxe badkamer, voorzien van riante inloopdouche en fraaie zwevend dubbel wastafelmeubel. Separaat toilet.

Bijzonderheden:
– Begane grond appartement, 98 m² (Nen 2580 meetrapport aanwezig)
– Voor- en achtertuin (de achtertuin is gelegen op het zuidwesten)
– Eigen grond, dus geen erfpacht
– Volledig gerenoveerd, inclusief gevel en vloerisolatie
– Gemeentelijk monument
– 3 slaapkamers
– Nieuwe cv-installatie + mechanisch ventilatiesysteem
– Volledig dubbel glas aan achterzijde
– Fraaie eikenhouten visgraat vloer door gehele appartement
– VvE bestaande uit 2 leden, professioneel beheerd
– Servicekosten: € 150,- per maand
– Voorbereiding voor open keuken reeds aanwezig. Verkoper kan eventueel (voor rekening van koper) voor levering zorg dragen dat er een Siematic keuken wordt geplaatst
– Parkeren via vergunningstelsel
– Oplevering in overleg, kan snel

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Beelden

Bezichtiging

Reageren

 • contactgegevens

 • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.

Attendeer een vriend op dit object

DOE EEN BOD

Welk bod (koopsom, kosten koper) wilt u uitbrengen op object Linnaeushof 81

Doe een bod formulier op de individuele vastgoed pagina's
 • Vul onderstaande gegevens in zodat wij uw bod kunnen overleggen. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.
 • contactgegevens

 • overige bepalingen

 • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
 • condities

  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte, welke ondertekening dient te geschieden uiterlijk binnen zeven werkdagen na wilsovereenstemming, onder de normale bepalingen en condities als opgenomen in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper toegezonden relevante stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.
 • * Verplicht invullen