HoofdFoto
Lomanstraat 74 H
AMSTERDAM

Oppervlakte: 134 m2

Aantal kamers: 7

Type huis: Woonruimte

Vraagprijs: € 1.225.000,00

Lomanstraat 74 H

Lomanstraat 74 H, 1075 RE Amsterdam.

Prachtig dubbel benedenhuis van ca. 134 m2 (exclusief de kelder van ca. 24 m2) met tuin van ca. 49m2 in de Lomanstraat, volgens velen de mooiste straat van Amsterdam.

Locatie/bereikbaarheid:
De Lomanstraat is gelegen in Amsterdam Oud-Zuid en is bekend van de rij scheefgegroeide bomen. Ligging dichtbij het Vondelpark en dichtbij de winkels van zowel de Amstelveenseweg en de Zeilstraat als van de Cornelis Schuytstraat. Op loopafstand bevinden zich veel gezellige cafés en restaurants met terrasjes. De woning is uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer: drie tramhaltes en het Haarlemmermeerstation met veel buslijnen zijn in de directe omgeving gelegen. Ook de ring A10 is gemakkelijk te bereiken via de S108 en S107. Binnen een cirkel van 500 meter liggen vier goed aangeschreven scholen.

Indeling

Begane grond:
Entree met ruime hal en separaat toilet. Aan de voorzijde van de woning de woonkamer met twee grote raampartijen en hoge plafonds. Tevens treft u in de woonkamer twee inbouwkasten en een schouw van zwart Belgisch marmer en schuifdeuren van glas. Kamer en-suite met aan de achterzijde de zeer ruime eetkamer met aangrenzend de open keuken die is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Ook in de eetkamer zijn twee kasten ingebouwd. Via de eetkamer bereikt u door middel van de twee openslaande deuren de ruime achtertuin.

Eerste verdieping:
Ruime hal die toegang biedt tot alle vertrekken. Aan de voorzijde twee slaapkamers waaronder één zeer ruime slaapkamer met aangrenzend een balkon, te bereiken middels twee openslaande deuren. Daarnaast een volwaardige kinderkamer met ingebouwde boekenkast. In het midden van de woning vindt u, naast een separaat toilet, de badkamer die is voorzien van een ligbad, douche, dubbele wastafel en wasmachine aansluiting. Aan de achterzijde van de woning zijn de derde en vierde slaapkamer gelegen waaronder een goed bemeten kamer met een frans balkon die uitkijkt op de tuin.

Kelder:
De kelder met een stahoogte van 1,59m goed te gebruiken voor berging en/of opslag.

Lomanstraat:
Abraham Dirk Loman (1823-1897), theoloog en schrijver, bewerkte de Oudnederlandse liederen, verzameld door Valerius. (Bron: Stadsatlas Amsterdam).

Bijzonderheden:
– Appartementsrecht van ca. 134 m2. Exclusief de kelder van ca. 24 m2 (NEN2580 Meetrapport aanwezig)
– Zeer ruime achtertuin van ca. 49 m2
– Gezonde en actieve vereniging van eigenaren
– De maandelijkse servicekosten bedragen €100,-
– Gelegen op eigen grond
– Oplevering in overleg.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.

Beelden

Bezichtiging

Reageren

 • contactgegevens

 • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.

Attendeer een vriend op dit object

DOE EEN BOD

Welk bod (koopsom, kosten koper) wilt u uitbrengen op object Lomanstraat 74

Doe een bod formulier op de individuele vastgoed pagina's
 • Vul onderstaande gegevens in zodat wij uw bod kunnen overleggen. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.
 • contactgegevens

 • overige bepalingen

 • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
 • condities

  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte, welke ondertekening dient te geschieden uiterlijk binnen zeven werkdagen na wilsovereenstemming, onder de normale bepalingen en condities als opgenomen in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper toegezonden relevante stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.
 • * Verplicht invullen